GRATIS FRAGT Køb over 499,-
1 til 2 dages levering 30 Dages returret

Mest til piger

Legetøj til piger er ikke kun dukkerlegekøkken og legemad. Her finder du alt det andet legetøj som også er spændende for en pige at lege med. Pigelegetøjet må gerne være spændende, udfordrende, sjovt og noget der kan tages frem igen og igen.

 

Filtrer

Bevægelse og pigeleg

Heldigvis holder de fleste piger også af leg med bevægelse. Boldspil, at cykle, hoppe, danse, gynge og klatre er noget alle kan lide. Skal gaven være noget med motoriske udfordringer, så se i kategorierne løbecykler, udendørs legetøj og motorik legetøj.

Fordybelse og pigelegetøj

Fordybelse er mange ting. Børn kan både fordybe sig i stillesiddende aktiviteter og en god rolleleg giver bestemt også rum for fordybelse og er en leg som kan strække sig over flere dage. Der er meget legetøj som opfordrer til fordybelse. Men det vigtigste er nok at legetøjet kan fange og barnet synes det er sjovt og interessant. Kreativ leg som klippe, klistre, tegne, male, perleleg og modellere er typiske stillesiddende lege. Konstruktionsleg med Magic Brix, Magformers, Kaplaklodser og Plus Plus er hyggelige lege hvor fantasien kommer i sving. Klassisk legetøj såsom bondegård, bondegårdsdyr og Noahs Ark er også legetøj som appellerer til alle piger. Her er også rigtige "pigeting" så som tasker, smykkeskrin, smykkekommode eller flotte kuffertsæt. Prinsesser og eventyr er vist noget alle piger elsker, se vores dejlige bordteater som har det hele. Udklædning og Legetelte er selvskrevet legetøj til de gode rollelege som også kan bruges både ude og inde. Leg med bogstaver/tal, et godt spil eller Playmais er ikke kun sjovt legetøj, men også legetøj til at blive klog af. Sidst men ikke mindst et skønt lægesæt til dukkerne og bamserne eller hvis der skal øves en tur til den rigtige læge.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom