GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Rangler

Rangle til baby og som sanse legetøj

Det nyfødte barn har ikke behov for legetøj. Her er det mor og far som er det allervigtigste og så selvfølgelig søvn og mad. Men babyen begynder hurtigt at kunne løfte hovedet, putte hænder og fødder i munden og gribe efter ting. Så er det at legetøjet bliver aktuelt, da det kan være med til at stimulere barnet og øge lysten til leg og bevægelse. Det er sjovt for barnet at have forskelligt babylegetøj der opfordrer til at gribe om, give og tage, flytte fra hånd til hånd og putte i munden. Rangler og andet legetøj i forskellige former og materialer er med til at give barnet forskellige sanseindtryk og stimuli. Barnet lærer og udvikler sig gennem legen. Da de fleste har/ får en del legetøj og rangler er det en rigtig god ide at have lidt fremme af gangen og så bytte det ud en gang i mellem. Så vil legetøjet hele tiden være nyt og udfordrende for barnet og bevare nyhedens interesse.

 

Filtrer

Stofrangler

Vi har et stort udvalg af rangler i stof. Jeg kan varmt anbefale bien Anton eller bien Trixie, som samtidig er rigtig gode sanserangler, da de er lavet af forskellige materialer med forskellig lyd og føle indtryk. Stof ranglerne fra SmallStuff er super søde og lige til at kramme. Krammesommerfuglen er udviklet til for tidligt fødte børn, men er rigtig god til alle nyfødte. Med duften af mor eller far gives der tryghed og hygge i den første tid. Du finder også et stort udvalg af hæklet rangler med de sødeste dyr.

Trærangler

I træ er her et utal af forskellige rangler, fx fine nøgler, kuglerangle, rangler med motiver af en and, en mus, en regnbue eller små biler. De små rangler er noget af de første legetøj babyen kan gribe om og defor noget af det bedste der kan gives i barselsgave. Vi har også det flotte aktivitetsstativ i træ, hvor der kan sættes rangler og små bamser på, som barnet kan kigge på og gribe ud efter.

Oball

Rangler og bolde fra Oball er super dejligt legetøj til de allermindste. Med hullerne i boldene og de andre rangler, kan barnet nemt gribe om dem. Helt personligt tror jeg det er det allerførste legetøj som barnet kan få glæde af.

Barnets første legetøj

Ranglen er barnets første legetøj. Babyen starter med at kigge på de farvestrålende rangler og bliver derved stimuleret. Derefter griber barnet fat i ranglen og undersøger den ved at putte ranglen i munden. Til sidst bliver det sjovt og lærerigt at flytte den fra hånd til hånd eller give og slippe den til andre personer. Rangler giver babyen rigtig mange sanseindtryk og er rigtig god til at stimulere udviklingen og nysgerrigheden. Derfor er det vigtigt at det første legetøj bliver omhyggeligt udvalgt, så det består af forskellige former, farver og materialer.

Du vil også meget spændende legetøj til babyen hos Small Stuff og Little Dutch.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere