GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Rangler

Ranglen er barnets første legetøj. Babyen starter med at kigge på de farvestrålende rangler og bliver derved stimuleret. Derefter griber barnet fat i ranglen og undersøger den ved at putte ranglen i munden. Til sidst bliver det sjovt og lærerigt at flytte den fra hånd til hånd eller give og slippe den til andre personer. Rangler giver babyen rigtig mange sanseindtryk og er rigtig god til at stimulere udviklingen og nysgerrigheden. Derfor er det vigtigt at det første legetøj bliver omhyggeligt udvalgt, så det består af forskellige former, farver og materialer.

Stofrangler

Her finder du både stofrangler og trærangler i mange forskellige materialer, udformninger og farver. Af rangler i stof kan jeg anbefale bien Anton eller bien Trixie, som samtidig er rigtig gode sanserangler, da de er lavet af forskellige materialer med forskellig lyd og føle indtryk. Bamsen i økologisk bomuld er også en dejlig rangle.

Trærangler

I træ er her et utal af forskellige rangler, fx babyringe, griberanglen, en rund med farvede ringe, kuglerangle, rangler med motiver af en and, en mus, en regnbue eller en triangel. De små rangler er noget af de første legetøj babyen kan gribe om og defor noget af det bedste der kan gives i barselsgave. Nøgleranglen kan bruges igen når barnet bliver lidt større for så er der ikke noget bedre end nøgler. En baderangle skal babyen da heller ikke snydes for, baderanglen med en drage er fantastisk legetøj til badet.

Kurven er tom

I uge 30, 31 og 32 (24/7 - 11/8) sender vi kun ordrer mandag, onsdag og fredag, med deadline kl. 13.