GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Rangler

Ranglen er barnets første legetøj. Babyen starter med at kigge på de farvestrålende rangler og bliver derved stimuleret. Derefter griber barnet fat i ranglen og undersøger den ved at putte ranglen i munden. Til sidst bliver det sjovt og lærerigt at flytte den fra hånd til hånd eller give og slippe den til andre personer. Rangler giver babyen rigtig mange sanseindtryk og er rigtig god til at stimulere udviklingen og nysgerrigheden. Derfor er det vigtigt at det første legetøj bliver omhyggeligt udvalgt, så det består af forskellige former, farver og materialer.

Stofrangler

Vi har et stort udvalg af rangler i stof. Jeg kan varmt anbefale bien Anton eller bien Trixie, som samtidig er rigtig gode sanserangler, da de er lavet af forskellige materialer med forskellig lyd og føle indtryk. Krammesommerfuglen er udviklet til for tidligt fødte børn, men er rigtig god til alle nyfødte. Med duften af mor eller far gives der tryghed og hygge i den første tid. Du finder også et stort udvalg af hæklet rangler med de sødeste dyr.

Trærangler

I træ er her et utal af forskellige rangler, fx babyringe, kuglerangle, rangler med motiver af en and, en mus, en regnbue eller en triangel. De små rangler er noget af de første legetøj babyen kan gribe om og defor noget af det bedste der kan gives i barselsgave. Vi har også det flotte aktivitetsstativ i træ, hvor der kan sættes rangler og små bamser på, som barnet kan kigge på og gribe ud efter.

Oball

Rangler og bolde fra Oball er super dejligt legetøj til de allermindste. Med hullerne i boldene og de andre rangler, kan barnet nemt gribe om dem. Helt personligt tror jeg det er det allerførste legetøj som barnet kan få glæde af.

Kurven er tom

Du kan bytte julegaver frem til udgangen af januar.