GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Smykker til børn

Smykker til både hverdag og fest. Hvem kan ikke lide at se ekstra fin ud med flotte smykker?

Accesories er blevet en vigtig del af vores påklædning, og her spiller smykkerne en stor rolle. Derfor har vi selvfølgelig også et udvalg af fine smykker til pigerne (selvfølgelig kan de også bæres af drenge).

Vi har både armbånd med fine vedhæng, sæt med ringe, ørestickers og venindehalskæder. Alle vores smykker er i fine farver og med masser af flotte og søde detaljer, der vil glæde enhver pige.

Filtrer

Smykker - en god gaveide til børn

Selvom vores smykker til børn er besat med flotte perler og glitter koster de ikke en bondegård. Faktisk er de perfekte som gave til børnefødselsdagen, advents og kalendergaver.

Når man har en bedste veninde, er det en hyggelig ide at dele et smykke med hende. Vores populære venindehalskæder kan deles i 2, så pigerne får en kæde hver med en halvdel af vedhænget.

Er man lidt for ung til at få huller i ørene, men drømmer om at kunne gå med fine øreringe, er vores ørestickers helt perfekte. De små klistermærker pynter fint, og er nemme at sætte på og tage af igen.

Har man masser af smykker derhjemme, kan det være en god ide med et smykkeskrin til at holde styr på dem. Smykkeskrin finder du her

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere