GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Mere kreativitet

Her er mange muligheder for at være kreativ. Både for piger og drenge, store og små. Kan du og dit barn lide at være kreative med garn, maling, papir eller træ, er her noget for enhver smag.

Børn er kreative. Det er uanset om det drejer sig om at lege rollelege, at skabe ting,  at tegne eller klippe, eller noget helt andet.
Denne kompetence skal naturligvis støttes og styrkes, for at give børnene mod på at forsætte med at udvikle og udforske deres kreativitet.

Filtrer

Når kreativitet bliver sjov leg og læring

Kreativitet må være indbegrebet af fordybelse, leg og læring. Her er Origami med dyr eller flyvemaskiner, en strikkelise, tavle til kridt eller en mulepose og et forklæde til at male på. Er det maling, tegning eller skrivning som har interessen er her malebøger, tegneblokke, dagbøger, aktivitetsbøger og notesbøger. Alt sammen dejlige sysler til indendørs hygge. Her er også sæt til at lære at klippe, klister eller der kan males på sten.

Udvikling af kreativiteten

Kreativiteten er noget af det mest værdifulde barnet kan tage med sig. At være kreativ er også at være nysgerrig på sig selv og sine omgivelser. Hvad kan lade sig gøre og hvordan kan det udføres.
Det lille barn som udfolder sig kreativt gør det ikke nødvendigvis med et produkt for øje, men her er det vigtigste ofte processen. Hvad sker der når der f.eks. klippes i papir, når der limes eller farverne i farveladen bliver blandet sammen. Farveblyanterne der farver med forskellig styrke alt efter hvor hårdt der trykkes med blyanten. Alt dette er med til at forme børnenes videre udvikling af kreativiteten, hvor produktet efterhånden bliver vigtigere og vigtigere. Noget som kan anvendes enten i legen eller måske bruges som kunst. Gives som gaver med stolthed eller pynter på børneværelset.

Leg og kreativitet er to sider af samme sag

Vi har rigtig mange kvalitetsredskaber og kreativt legetøj der kan bruges til at dyrke og styrke kreativiteten. Vores kreative legetøj spænder lige fra farver til de mindre børn der endnu ikke har lært pincetgrebet, over modellervoks og fingermaling til perler og playmais.
Kreativt legetøj er mange forskellige ting. For at gøre det så enkelt som muligt at finde rundt, har vi opdelt alle de kreative produkter i kategorierne, ModellervoksFingermalingPerlerPlaymaisSminkefarver, og Tusser og farver.  

Kreativitet udendørs

Husk at det altid at hyggeligt at tage den indendørs kreativitetet med udenfor når vejret er til det. Du finder også snitteknive og hejseværk som måske er bedst at bruge udenfor.

Ja, mulighederne er mange både ude og inde når kreativiteten er i højsædet. Se det store udvalg her

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere