GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Vandbaner

Børn elsker vand er min påstand. En god vandpyt, leg i køkkenvasken eller en spand med vand og masser af gode lege er straks igang. Det kan også være en tur på stranden eller til søen. At eksperimentere med vand kan vist fange alle børns interesse. Jeg kan kun finde på en ting hvor vandet afskrækker og det er når ordet bad kommer på tale.

Vandbaner er noget af det bedste legetøj du kan give dine børn. Samtidig med de gode og sjove vandlege lærer børnene også en masse om vandet, vandets bevægelser og strømninger.

Store og små vandbaner

Vandbaner er noget af det bedste legetøj du kan give dine børn. Samtidig med de gode og sjove vandlege lærer børnene også en masse om vandet, vandets bevægelser og strømninger.
 
Her er en vandbane fra Aquaplay, hvor vandbanen fungerer som en kuffert der kan lukkes efter brug og derfor næsten ikke fylder noget. Den er også god til at bruge indendørs på badeværelset da den ikke kræver så meget plads. Vi har netop fået flere vandbaner hjem fra Aquaplay. Her er en vandbane med en bro eller en vandbane med en flot havn. Megasæt og Aquaplay`n Go er 2 super flotte store vandbaner som der kan være mange børn omkring på en gang.
Fælles for vandbanerne er at de kan bygges sammen så mulighederne og udfordringerne bliver uendelige.

Vandleg

Til vandleg i soppebassinet eller badekaret er der klodser som der kan bygges med. Regnbolden eller skyen som laver regnvejr og hvor styrken af vand bestemmes ved at holde på hullet i toppen er endnu flere muligheder for at lege med vand. At sejle med både i vand er også altid sjov vandleg.
Se det store udvalg af legtøj til sjov vandleg her.

Kurven er tom

Alle gaver købt fra oktober af, kan byttes indtil 31. januar