GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Finmotorik

Når finmotorikken skal styrkes og de små fingre skal trænes, når motorikken skal tunes og når man skal have det sjovt, så er det i kategorien her du kan lade dig inspirere.

Ideer til styrkelse af finmotorikken

Når der skal gøres noget for finmotorikken er det kun fantasien der sætter grænser. Her gælder det om at finde noget børnene synes er sjovt og hyggeligt at lave. Med til at være skoleparat hører det at have stiftet bekendtskab med at tegne, skrive, viske ud, klippe og bruge en lineal. Derfor kan du her finde noget for enhver smag og lyst. Vi har puslespil i forskellige sværhedsgrader, fingerfarver, modellervoks, tusser, farver, farvelade og farvedråber som med deres ergonomiske form er rigtig gode at holde på. Strikkelise, byggelegetøj og hammermosaik er også godt legetøj til at styrke finmotorikken. Du kan se alt vores kreative legetøj her.
Vi har også pakkerne, Lær at binde sløjfer, Lær at klippe, Lær at klistre og Lær at tråde perler. Det er færdige sæt lige til at gå til, og som indeholder mange spændende farverige ting.
Her finder du store Jumbo perler til de små og små rørperler til de lidt større børn. Med perlerne kan der både laves armbånd og halskæder eller de kan sættes på perleplader, hvor der kan laves mange flotte mønstre og motiver. Se alle vores perler og perleplader her.

Mange flere motoriske muligheder

Denne kategori er ment som inspiration til hvad der kan bruges til at styrke finmotorikken. Rundt omkring i shoppen finder du mange flere ting som også kan bruges til at arbejde med finmotorikken.

Kurven er tom