GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Rejseseng til børn

Praktisk rejseseng til weekenden, ferien, sommerhuset eller bare en eftermiddagslur udendørs. Rejsesengene her er super smarte, det tager ingen tid at slå dem op og barnet kan sove i en seng det kender. Det giver tryghed at barnet kan kigge ud gennem siderne og følge med i hvad resten af familien laver når man ikke er hjemme i de sædvanlige omgivelser. Rejsesengen fås i 2 størreleser, fra 0 - 2 år og fra 1 - 4 år. 
Rejsesengen er meget praktisk, da den næsten intet fylder og kan være i den medfølgende taske. Den er nem at slå op og folde sammen igen efter endt brug.

Filtrer

Babyweekend seng

Den minste weekendseng er perfekt at have med til babyen på turen eller ferien. Weekendsengen er let at have med, den hverken fylder eller vejer særligt meget. Samtidig er det måske lettere at få babyen til at sove et fremmed sted, når sengen er velkendt og tryg. Babyweekendsengen er udstyret med både myggenet og UV filter. Derfor er den også velegnet til udendørs brug. weekendsengen findes også i en lidt større udgave til de 1-4 årige med fuldstændig samme komfort.

Kurven er tom