Vinterudsalg ❄ Spar op til 80% ❄ Minimum 40% på ALT ❄
GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Vikletai

En vikletai er et bæreredskab som samler det bedste fra vikler og bæreseler. Derfor er en vikletai en super smart løsning til dig der gerne vil bære i slynger og vikler, men gerne vil have det lidt nemmere, uden at rykke helt over i en bæresele, som måske ikke altid er helt så 'hyggelig' som viklen. En vikletai består af et panel hvor babyen sidder, og 4 stropper - 2 som skal bindes rundt om maven, og 2 der skal bindes om skuldre og ryg. De fleste vikletais kan bruges fra nyfødt til barnet ikke skal bæres længere.

Filtrer

Didytai og Didyclick

Didymos er stor producent af vikletais. De har valgt at kalde deres model for en Didytai. Princippet er helt det samme - det er blot deres eget navn. Yderligere har de også lavet Didyclick, hvor de to nederste stropper er erstattet af en bælterem med klikspæde.

 

Vikletai til rygbæring

En vikletai kan sagtens bruges til rygbæring, men først når dit barn selv kan holde hovedet. Det skyldes at der ikke er nogen nem og sikker måde at få et barn uden hovedstøtte om på ryggen i en vikletai. Til gengæld kan den bruges til at bære både på maven og hoften.

 

Kært barn har mange navne

Når du læser om vikletais er der én ting der altid går igen; at det er en blanding af bæreselen og viklen. Hvad du til gengæld kan møde mange versioner af, er navnet. Om det er en vikletai, didytai, mei tai eller andre lignende betegnelser, så er egenskaberne altså de samme.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom