GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Skrive og tegne tilbehør

Skrive- og tegnetilbehør er et must i penalhuset. Her er bl.a. penalhuse, viskelædere og børnesakse. Til de lidt større børn er det også her du finder brevpapir og en dagbog med lås, til de dybe hemmeligheder. Når penalhuset skal fyldes med blyanter, kuglepinde og farver er det her du skal kigge.

Filtrer

Håndskrift er vigtigt

Når penalhuset skal fyldes ud er det specielt vigtigt med blyantspidser og viskelæder, og blyanter selvfølgelig, dem finder du her. I en digital tid som nu, er det vigtigt at huske at træne håndskriften. Det er nemlig med til at træne barnets opmærksomhed og koncentration, færdigheder som barnet skal bruge gennem hele livet. Det virker måske ikke som noget der kan have særlig meget indflydelse på motorikken, men det at træne en færdighed som involvere en grad af øje og hånd koordination, må ikke glemmes. Det styrker finmotorikken og den betyder ikke så lidt.

 

Til kreative projekter

På siden her finder du både hulmaskine, lim og hæftemaskine. Med disse redskaber og en saks, som passer i størrelsen til barnet kan kreativiteten få frit spil. Der kan laves plakater med ting børnene kan lide, eller forældrenes indkøbsliste kan illustreres ved at klippe ud fra en tilbudsavis. Det er ikke bare en god finmotorisk udfordring, det er også en måde at få børnene engageret i en indkøbssituation.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere