GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Modellervoks

Et helt fantastisk og meget enkelt kreativt stykke legetøj, men også noget af det mest geniale. Børn i alle aldre kan have glæde af legen, samtidig med at det er en god kreativ oplevelse, og der kan leges i timevis. Her kommer fantasien virkelig til sin ret og børnene oplever at de kan skabe noget, som de i hvert tilfælde selv kan se hvad er. En klump modellervoks, en plastik kniv, en kagerulle og tandstikker så er skabt basis for at kreativiteten frit kan udfolde sig omkring modellervoksen.Samtidig er det noget som både børn og voksne kan være sammen om,og skabe nogle virkelige dejlige stunder omkring. Der er da ikke noget mere hyggeligt end når alle kan være sammen om samme oplevelse.

Hvorfor Modellervoks

Med modellervoksen trænes fin motorikken, det giver fornemmelser for detaljer og tålmodigheden styrkes. At træne motorikken har en direkte betydning for håndtering af blyanten og dermed skrivningen. Modellervoksen udvikler fantasien - det er ren magi at se en klump modellervoks blive til en flot figur. Giver forståelse for omverdenen. Når der f.eks modelleres en snegl, giver det forståelse for hvad en snegl er for noget.

Miljøvenlig modellervoks

Alt vores modellervoks er dejlig blød at arbejde/lege med, så derfor er den lige til at gå til. Den er helt fri for farlig kemi og er farvet med levensmiddelfarve. Børnene kan derfor trygt lege med den. Vi har modellervoks i bøtter, hvor modellervoksen kan opbevares så den ikke tørrer ud. Her får du 4 forskellige farver som er perfekt til de helt små børn, da der kan leges med dem enkeltvis,så det ikke hurtigt bliver til en kedelig brun masse som ikke er særlig indbydende. Her er modellervoks med 10 farver og ½ kilo modellervoks med mange farver til de lidt større børn. Vi har også modellervoks hvor der følger former med eller er en maskine til.

Kurven er tom

Alle gaver købt fra oktober af, kan byttes indtil 31. januar