GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Om os

Børn i Balance er både navnet og konceptet for firmaet. Børn i Balance skal forståes i både fysisk, psykisk, mentalt og miljømæssig perspektiv; den fysiske balance relaterer til børns motorik, balanceevne og bevægelseskoordination; den psykiske balance relaterer til børns velbefindende, som er påvirket af deres omgivelser.

Jeg tilbyder unikt motorisk udviklende legetøj, kvalitetstrælegetøj og andre produkter til børn, som jeg mener skaber harmoni i børns omgivelser – og det til en pris, hvor alle kan være med. Jeg vil være den foretrukne partner for børnefamilier og børneinstitutioner i Danmark, der ønsker at fremme børnenes motoriske færdigheder og skabe harmoniske omgivelser for børnene.

Vore produkter kommer primært fra Tyskland. På mange områder bruger danske og tyske forældre de samme slags produkter til deres børn, men jeg har dog fundet ud af, at der i Tyskland findes spændende produkter, som jeg synes mangler i Danmark - og det vil jeg gøre noget ved. Derfor tilbyder Børn i Balance den slags produkter i web-shoppen.

Her tænker jeg bl.a. på løbecyklerne, som endelig er godt på vej frem i Danmark efter at have været meget populære i Tyskland i flere år. Min inspiration til produktsortimentet finder jeg i mit kendskab til det tyske marked og på legetøjsmesser rundt omkring i Europa. For mig er det vigtigt, at jeg kan tilbyde andre produkter end du finder i de store kæder og andre netbutikker. Jeg håber, du synes om sortimentet og hører meget gerne fra dig med respons.

 

Miljøvenlig pakning

For at skåne miljøet mest muligt støtter vi op om principperne i Miljøvenlig pakning. Målet med Miljøvenlig Pakning er at nedbringe mængden at emballage der bruges på at sende pakker rundt i Danmark. Derfor har de udarbejdet nogle retningslinjer, som de tilmeldte virksomheder kan bruge som rettesnor til at blive mere miljøvenlige. 

Dette er hvad vi gør for at leve op til retningslinjerne:

  • Vi genbruger rigtig mange kasser. 

Vi er så heldige at have nogle gode nabovirksomheder omkring vores lager, som i stedet for at smide deres brugte papkasser ud, giver dem til os. Sammen med alle de kasser vi selv modtager varer i, bliver det til en hel del! Derfor vil du ofte modtage din ordre i en genbrugskasse.

  • Vi printer minimalt.

Medmindre du har bestilt mange ting, eller ting til indpakning som ikke lige er til at kende fra hinanden, printer vi ikke følgesedler til ordrerne. Alt info der ville stå på de sedler, modtager du alligevel på mail.

 

Mange hilsner

Marta Melichova

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere