GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Om os

Børn i Balance er både navnet og konceptet for firmaet. Børn i Balance skal forståes i både fysisk, psykisk, mentalt og miljømæssig perspektiv; den fysiske balance relaterer til børns motorik, balanceevne og bevægelseskoordination; den psykiske balance relaterer til børns velbefindende, som er påvirket af deres omgivelser.

Jeg tilbyder unikt motorisk udviklende legetøj, kvalitetstrælegetøj og andre produkter til børn, som jeg mener skaber harmoni i børns omgivelser – og det til en pris, hvor alle kan være med. Jeg vil være den foretrukne partner for børnefamilier og børneinstitutioner i Danmark, der ønsker at fremme børnenes motoriske færdigheder og skabe harmoniske omgivelser for børnene.

Vore produkter kommer primært fra Tyskland. På mange områder bruger danske og tyske forældre de samme slags produkter til deres børn, men jeg har dog fundet ud af, at der i Tyskland findes spændende produkter, som jeg synes mangler i Danmark - og det vil jeg gøre noget ved. Derfor tilbyder Børn i Balance den slags produkter i web-shoppen.

Her tænker jeg bl.a. på løbecyklerne, som endelig er godt på vej frem i Danmark efter at have været meget populære i Tyskland i flere år. Og jeg tænker på de lækre soveposer til de helt små og de dejlige og charmerende varmedyr, som holder dit barn dejligt varmt. Min inspiration til produktsortimentet finder jeg i mit kendskab til det tyske marked og på legetøjsmesser rundt omkring i Europa. For mig er det vigtigt, at jeg kan tilbyde andre produkter end du finder i de store kæder og andre netbutikker. Jeg håber, du synes om sortimentet og hører meget gerne fra dig med respons.

Mange hilsner

Jette Hjortshøj

Kurven er tom