GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Micro løbehjul

Her finder du et stort udvalg af løbehjul fra Micro til børn. Her er løbehjul til både store og små børn og køretøjer der vokser med børnene.
Alle løbehjulene er i aluminium og i høj kvalitet. Her er både løbehjul med 2 og 3 hjul. Løbehjul med 3 hjul er rigtige gode at begynde på. Det giver optimal stabilitet og sikkerhed. 
Alle løbehjulene er i et flot design, og sikkerhed og funktionalitet er helt i top. Et rigtigt kvalitets løbehjul der kan bruges i mange år. Med et løbehjul fra Micro får du et holdbart og skønt løbehjul, som kan bruges igen og igen. Det er nemt at at lære at køre på løbehjul, det er sjovt, giver bevægelsesfrihed og styrker motorikken.

Udvalg af løbehjul

Micro har et stort udvalg af løbehjul til børn fra 18 måneder og op. Til de helt små børn finder du Mini micro 3i1 som egentligt starter som en gåcykel på 3 hjul og Mini2go som starter som en Scooter ligeledes med 3 hjul.
Fra 2 år er Mini Micro perfekt, det et rigtigt løbehjul men med 3 hjul. Til de større børn som er klar til 2 hjul er Micro scooter og Micro Sprite dejlige løbehjul. Fælles for dem alle er at det er sjov leg og masser af bevægelse. 
Alternativt til løbehjulene fra Micro er løbecyklerne og løbehjulene fra Puky.

Kurven er tom