GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Skolestart

At rykke fra børnehave til sfo, eller fra sfo til skole er en stor begivenhed for et barn. Der er nye venner, nye voksne og en ny struktur i hverdagen som barnet skal vænne sig til. Mange børnehaver har ”før skoletid” hvor de største børn øver stillesiddende aktiviteter med f.eks. tal, bogstaver og at tegne. De fleste børn synes det er rigtig spændende at lære disse nye ting og kan næsten ikke få nok. Måske skal de også til at lære klokken?

Herunder finder du en masse ting som er gode at have når barnet starter i sfo eller skole. Du kan også læse være blogindlæg hvor vi har samltet nogle gode råd til skolestarten.

De mest nødvendige ting til skolestarten er rygsæk, madkasse og drikkedunk. Det kan også være en god idé at have nogle malebøger eller opgavebøger derhjemme som relaterer sig til den nye hverdag, f.eks. til at lære tal og bogstaver. Penalhus og en lille pung måske til hårelastikker, penge eller lignende finder du også her.

Rolig lektietid

Når der begynder at komme lektier med hjem, kan barnets koncentrationsevne godt blive udfordret. En siddepude hjælper barnet med at sidde roligt over en længere periode fordi energien bruges på balancen. Du kan finde vores udvalg af siddepuder her.

 

Transporten til skole og sfo

Et løbehjul er et rigtig godt transportmiddel til skolebarnet. Se alle vores løbehjul her. Der er både til de små og de lidt større børn fra 7 år.

 

Tålmodighed

En ting som kan være god at bruge lidt energi på omkring skolestart, er træning af barnets tålmodighed. Dette trænes helt naturligt når børnene spiller spil hvor man skal vente på tur. Når barnet har en god forståelse for at det ikke er i centrum hele tiden, vil det også have lettere ved at indgå i sammenspillet i den nye klasse. Se alle børnespil her.

Kurven er tom