GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Pukylino

Når du skal have en gåcykel anbefaler vi en Pukylino eller en Wutsch fra Puky. Når dit barn er ved at have lært at gå (typisk i ca. 1-årsalderen) kan det også magte en gåcykel, hvor barnet med sparkebevægelser kommer fremad. Alle gåcyklerne er udstyret med bløde gummidæk, så de kan bruges både ude og inde. Gåcyklerne larmer derfor heller ikke og der kommer ikke sorte streger på stuegulvet. 

Hvad er forskellen på Wutsch og Pukylino?

Der er ikke meget forskel på de to gåcykler, men Wutsch er bevægelig i forakslen. Dvs. at barnet kan mærke, at cyklen følger med, hvis barnet læner sig til siden. Det giver barnet følelsen af, at det har en konsekvens at læne sig til siderne. Hvis de kører tilstrækkelig længe på en Wutsch, vil de lære, at man skal læne sig indad, når man drejer (ligesom på en cykel), ellers vil man af centrifugalkraften blive væltet udad. Det lyder måske lidt teknisk, men det er ret simpelt. En motorcyklist, der ikke læner sig mod den side han drejer til, vil også vælte i svingene. Nu er der selvfølgelig ikke så meget fart og kraft, når et barn på 1½ kører på en Wutsch, men bevægeligheden lærer dem noget om at holde balance på to hjul. Pukylino derimod er helt stiv i alle akser, og er derfor bedst til børn, som endnu ikke er helt sikre på to ben. Den er helt stiv og stabil. Wutsch findes i farverne pink, rød, blå og kiwi. Under alle omstændigheder vil du opleve en væsentligt forøget mobilitet når barnet først har vænnet sig til sin gåcykel.

Pukylino er en rigtig god og stabil starter gåcykel, som giver barnet fornemmelse af balance, og som kan bruges til lidt længere gåture. Wutsch giver lidt mere udfordring, da den kan vippe lidt i forakslen og følge barnets bevægelser. Derfor er Wutsch en rigtig god forberedelse til en løbecykel, hvor barnet skal holde balancen på 2 hjul. Pukylino findes i farverne rød, pink, blå og kiwi.

Puky er kommet med en 3 hjulet cykel til de helt små. Den hedder Fitsch og fås i farverne rød og Kiwi. Den 3 hjulede cykel træner balance og koordinationen mellem arme og ben øves også i meget høj grad. Fitsch er perfekt når de første erfaringer med skubbecyklerne er draget. Fitsch er selvfølgelig i en lige så god kvalitet som gå cyklerne og har ligeledes støjsvage hjul.

Kurven er tom