GRATIS FRAGT Køb over 499,-
1 til 2 dages levering 30 Dages returret

Halloween

Selvom det er en af de lidt mere uhyggelige begivenheder, er Halloween stadig en favorit for mange børn. I bund og grund handler det jo også om at hygge sig, med græskar udskæring, lave pynt og finde kostume. Man kan gøre ventetiden op til Halloween lige så spændende, som selve aftenen.

Filtrer

Skab tryghed i uhyggen

På Halloween aftenen kan man gå ud og rasle ”slik eller ballade” eller blot gå en tur og se på al den flotte pynt. Skulle det blive lidt for uhyggeligt, er det trygt at have en lommelygte med i hånden.

Lav selv Halloween pynt

Man kan lave mange aktiviteter med børn der har relation til Halloween. Eksempelvis kan man selv lave pynten. Det oplagte er selvfølgelig at skære græskar ud, men man kan også lave sjov med vinduesmaling. Hvis det er små børn, kan man lægge en tegning af eks. en edderkop under papiret, de kan tegne efter. Større børn kan male røde hænder eller andet uhyggeligt der kan sættes på vinduerne.

Man kan også forme små spøgelser ud af modellervoks eller male græskar med fingermaling. På vores Pinterest side kan du finde masser af inspiration til hjemmelavede DIY Halloween pynt og lege.

Lav selv Halloween udklædning

Med en lys t-shirt og tekstilmaling kan man hurtigt lave en blodig bluse, eller en tegning af en edderkop. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom