GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Udendørs spil og leg

Her finder du mange spændende og sjove udendørs spil til børn. Når legerummet bliver flyttet udendørs - i haven, parken,vejen eller på stranden, giver det plads til mange sjove udelege. At spille eller lege ude giver mere plads til fysisk udfoldelse og da der bliver lidt højere til loftet gør det ikke så meget at det larmer lidt. Mange sjove lege larmer og kræver plads. At lege og spille udendørs giver røde kinder og masser af motion, hvor hele kroppen bliver brugt. Udendørs spil for børn giver masser af udfordringer. At spille og lege regellege udvikler i høj grad de sociale færdigheder hos børnene.

Filtrer

Populære spil til børn og voksne

De seneste år er det blevet mere moderne for voksne at spille spil. I denne kategori finder du spil både voksne og børn kan spille. Familiespil kan blive endnu sjovere når man også får kroppen i bevægelse og alle hygger sammen. Et af de spil der virkelig har vundet frem er stigegolf. Det kan spilles af alle generationer og har simple regler. Det samme har stangtennis til børn, som også kan spilles af voksne.

Sjove udendørs spil

Vi har udendørs spil både til store og små børn, spil som de voksne med garanti også vil synes at sjovt at deltage i. Skal børnene have pulsen op kan vi varmt anbefale Hockey, bat til fx. rundbold, kroket, en frisbee eller måske en gang tennis, stangtennis eller badminton. Den klassiske hoppeelastik, som vi voksne selv har hoppet i som børn, kan med garanti samle alle aldersgrupper. Til de mindste børn er det sjovt at spille dåsespil, bowling og ringspil. Det skal selvfølgelig også siges at spillene indefra stuen, også kan være hyggelige at tage med ud på en dejlig sommerdag.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere