GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Udeleg

Udendørs legetøj er med til at gøre udelivet ekstra spændende og udfordrende. Udeliv giver godt humør, lyst til aktiv leg og bevægelse hos både børn og voksne. Hos Børn i balance finder du masser af spændende udendørs legetøj til små og store børn, ja selv legetøj som voksne gerne vil lege med. Selvfølgelig også til babyen, til leg og bevægelse i uderummet. Her finder du f.eks flotte vandbaner i mange størrelser til vandleg. Her er også vandlegetøj til at bruge i soppebassinet. Sjovt udendørslegetøj er også stylter til store og små, udendørsspil,sandlegetøj og meget meget mere.

Udendørs legetøj

Det meste legetøj  som bruges indedørs, kan tages med ud og bruges udendørs, men det bliver ekstra sjovt at opholde sig ude hvis det er noget andet legetøj der kan leges med. Især giver udelivet mange muligheder for motoriske lege, med masser af bevægelse og motion. At bruge løbecykler og løbehjul i legen er helt oplagt. Sociale lege og regellege såsom spil og bolde er leg som kan samle hele familien til nogle gode stunder. Her finder du mange muligheder for udendørslege tøj til gode udelege og ikke mindst vandlege.

Filtrer

Godt udeliv og udeleg på alle årstider

At udforske naturen på alle årstider gives der rig mulighed for med en kikkertlup eller et insektglas så dyre og plantelivet kan nærstuderes. Udelivet kan heldigvis dyrkes hele året og ikke kun om sommeren i solskinsvejr. Regnvejr og en god vandpyt, en skovl og en spand så er der mange sjove timers udeleg for de mindste børn. Vinter og sneen og alle de muligheder det giver for god leg og dejlige røde kinder. At flyve med drager hører mest efteråret til, men er det ikke fascinerende at stå ude i blæsevejret med en drage højt oppe i luften?

At tage på ture og udflugter til skoven, stranden eller parken er altid sjovt. Vi forhandler en del legetøj, som er designet til ikke at fylde så meget, når det ikke er i brug. Det er nemt at pakke ned i en taske eller i børnenes rygsæk. Ligeledes er det også velegnet til at tage med på ferien.

 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere