GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Malebøger

Herunder finder du malebøger til både børn og voksne. At male i Mandalas malebøger virker beroligende, styrker koncentrationen og fastholder focus. Malebøgerne er rigtig gode til at hjælpe koncentrationen på vej. Hjernen kommer i en rytme, når mønstrene farvelægges og netop den form for hjerneaktivitet er basis for ro og koncentration. At farvelægge Mandala er meditation i bevægelse. Kreativiteten, koncentrationen og tankemylderet stopper.

Malebøgerne fås i mange forskellige temaer. Nogle egner sig også fint til voksne, f.eks den sorte Kaleido Mandelas malebog. Andre er mest for børn, som f.eks malebogen med prinsesser eller cirkus. I 'mal efter tal' bøgerne, kan der også bruges vandfarver som disse, for at få de flotte tegninger til at stå mere ud på siderne.

En malebog er uundværlig for den travle familie. Udover at den træner barnets koncentrationsevne, er den også en rigtig god måde at skrue ned for tempoet på, efter en lang og aktivitetsfyldt dag.

 

Personlige gaver

Mange af malebøgerne har sider der nemt kan tages ud og rammes ind. På den måde kan børnenes kreative udfoldelser bruges som gaver til bedsteforældre, onkler, tanter og andre familiemedlemmer. De flotte malebøger med postkort er også rigtig fine, og perfekte til at tage med på ferie, så dem derhjemme kan få et flot og personligt kort.

Kurven er tom