GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Puslespil og puslerier

Puslespil har alle dage været god underholdning og kilde til mange udfordringer. Det at få brikker til at passe sammen og opleve puslespillet tage form har altid været fascinerende, uanset om det er det traditionelle puslespil, eller de mange andre former der findes. Puslespil er også noget der kan leges med, af flere på en gang. Dette giver ekstra dimensioner og stiller krav til børnenes samarbejde og samspil. Vi har puslespil til både små og lidt større børn, i træ og i pap. Fælles for dem alle er at de er i en rigtig god kvalitet, så de kan samles igen og igen. At samle puslespil er med til at give fordybelse, øge koncentrationen, øve rum- og retningssansen og sidst men ikke mindst stimulerer det i høj grad finmotorikken.

Mange forskellige puslespil

Til de helt små er der lydpuslespil med vilde dyr og bondegårdsdyr som er et hit hos de helt små. De næste puslespil kunne være Arbejdsbiler, Redningskøretøjer eller Klæd bamsen på. Så er der de dobbeltsiddede puslespil næsehorn, og dinousaur, Kaj og Andrea, vilde dyr, bondegårdsdyr og en flot gravemaskine. Til de lidt større er her prinsesse Lillife og et sørøver puslespil.

Puslerier

På alternativ energi siden findes her vindbil, saltvandsbil, og robotter. Magnetbøgerne med klovne, køretøjer, origami og piger er rigtig skønne puslerier som oven i købet kan tages med på turen eller i bilen. Dinosauruser af træ, som skal samles, evt. males er hyggelige puslerier.

Kurven er tom

I uge 30, 31 og 32 (24/7 - 11/8) sender vi kun ordrer mandag, onsdag og fredag, med deadline kl. 13.