GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Puslespil og puslerier

Puslespil har alle dage været god underholdning og kilde til mange udfordringer. Det at få brikker til at passe sammen og opleve puslespillet tage form har altid været fascinerende, uanset om det er det traditionelle puslespil, eller de mange andre former der findes. Puslespil er også noget der kan leges med når der er flere samlet. Dette giver ekstra dimensioner og stiller krav til børnenes samarbejde og samspil. Vi har puslespil til både små og lidt større børn, i træ og i pap. Fælles for dem alle er at de er i en rigtig god kvalitet, så de kan samles igen og igen. At samle puslespil er med til at give fordybelse, øge koncentrationen, øve rum- og retningssansen og sidst men ikke mindst stimulerer det i høj grad finmotorikken.

Mange forskellige puslespil

Til de helt små er der lydpuslespil med bondegårdsdyr som er et hit hos de helt små. De næste puslespil kunne være vores swmå puslespil med søde dyr, bamse og kylling, Kaj og Andrea, eller de fine puslespil med årstiderne og hjemme hos kaninen. Til de lidt større er her Hr. skæg, alfabetslangen eller de lærerige puslespil med en pige eller en dreng, hvor puslespillet er opbygget i flere lag.

Puslerier

Magnetbøgerne med klovne, køretøjer, blomster og piger er rigtig skønne puslerier som oven i købet kan tages med på turen eller i bilen. Det magnetiske verdenskort er sjovt og udfordrende for de lidt større børn. 

Kurven er tom