GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Dyner

Her finder du dyner til hele familien; både babydyner, juniordyner og voksendyner (også med ekstra længde). Op mod 1/3 del af livet bruges på at sove, så det er vigtigt at prioritere et sundt sovemiljø. Dynen har stor indflydelse på hvor godt både du og dit barn sover, og både en alt for varm og alt for kold nat kan sætte en stopper for den gode søvn som er nødvendig for at vi kan fungere optimalt i hverdagen.

Her finder du dyner med forskellige slags fyld, som du kan læse mere om i bunden af siden.

Husk at vi også forhandler hovedpuder, lagner og rigtig mange andre produkter til sovetiden.

Er du i tvivl om hvorvidt det er tid til at skifte babydyne til juniordyne, eller fra juniodyne til voksendyne? Vi har lavet en guide til skiftet mellem dynerne.

Filtrer

Dyne med kapok fyld

Kapok er en naturfiber som stammer fra kapoktræet. En stor del af kapokfiberens struktur består af hulrum som er beskyttet af et tyndt lag voks. Det betyder at fiberen er vandafvisende og fugten ledes derfor væk, i stedet for at blive optaget i dynen og gøre den våd. Dette er med til at gøre kapok til et virkelig godt temperaturregulerende fyld. Kapokfiberen har også en naturligt indhold af et bitterstof som gør at f.eks. skimmel og husstøvmider ikke kan leve i fiberen, hvorfor det er ideelt til allergikere.

Kapok er både økologisk og bæredygtigt. Det skyldes at kapokken vokser i bælge som høstes fra kapoktræet. Dette kan gøres hvert år, uden at skade træet. Derudover behøver kapokfiberen ingen kemisk behandling, hvorfor den er økologisk og vegansk.

Når du køber en kapok dyne skal du være opmærksom på at den skal vedligeholdes anderledes end f.eks. en traditionel dundyne. Naturfiberen har bedst at kun at blive pletvasket eller luftet, men kan vaskes ved højest 60 grader. Du kan læse vaskevejledningen for det enkelte produkt på produktsiden.

Vi forhandler produkter med kapokfyld fra de tre danske brands; Nsleep, Cocoon Company og Filibabba.

Udover dyner forhandler vi bl.a. også puder, rullemadrasser og madrasser med kapok.

 

Dyne med fyld af majsfiber

Hvis du gerne vil have en miljø- og allergivenlig dyne, som i form og følelse minder meget om en klassisk dundyne, så er dynen med majs fyld et godt valg. Den plantebaserede biofiber er 100% naturlig nedbrydelig og kræver 68% færre fossile brændstoffer end fremstillingen af en almindelig syntetisk fiber. Dette gør den til det bedre valg ifht. miljøet.

Majsfiberen er dog ikke kun god for miljøet men også for dig som sover med det. Fyldet er nemlig indkapslet i dynen af økologisk bomuld der er vævet tæt for at husstøvmider ikke kan trænge igennem. Derved er dynen god til allergikere og folk, som gerne vil forsøge at undgå allergi.

Ligesom kapokfiberen leder majsdynen varme og fugt væk, frem for at suge det til sig i løbet af natten, og den optager heller ikke svedlugt modsat syntetiske fibre.

Majsdyner kan vaskes ved 60 grader, og vaskeanvisningerne finder på produktsiderne.

Vi forhandler majsdyner fra danske Cocoon Company.

 

Ulddyner

Hvorfor vælge en ulddyne? Er en ulddyne ikke alt for varm? Svaret til det sidste er ’Nej’, svaret på det første får du her:

Ulddyner er ikke kun til vinterbrug. En af dens fantastiske egenskaber er nemlig at den er varmeregulerende og svedtransporterende. Ulddynen sørger for at fugt og sved transporteres væk fra kroppen så du eller dit barn kan sove tørt, da den grundet den lanolinholdige overflade kan absorbere op til 35% af dens egen vægt, uden at blive våd. Lanolinen er også grunden til at ulddynen ligesom både majs- og kapokdynen er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i den.

Vi forhandler ulddyner fra Cocoon company som kun bruger uld hvor fårene ikke har været udsat for mulesing.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere