GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Filibabba

Filibaba er et dansk firma, der laver produkter til baby og børneinteriør. Filibabas produkter er holdt i et tidsløst design, og og med deres rolige og nordiske farver passer produkterne ind i de fleste danske hjem. 

Filibaba er et GOTS certificeret brand. Det vil sige, at både miljø, materialer og omsorg og respekt for de ansatte (også på fabrikkerne i udlandet) er i fokus.

Det handler om gode og bæredygtige produkter, et godt og tæt samarbejde med samarbejdspartnerne rundt om i verden, og at tænke ud af boksen når det handler om embalage og indpakning.

At være et GOTS certificeret firma, som Filibaba er, forpligter. Som forbruger kan du altså være sikker på, at alle tekstiler der er brugt i Filibabas produkter, er GOTS certificeret.

 

 

 

 

 

 

Med produkter som puslepuder, sengerand, babynest og sengehimmel, har vi et udvalg af filibabas produkter til børneværelset. Er du til rolige farver og mønstre uden for meget spræl, er produkterne fra Filibaba helt perfekte. 

Flere af Filibabas produkter er betrukket med samme slags tekstil, og giver muligned for, at få f.eks. puslepude, ammepude og sengerand der matcher hinanden.

Fra Filibaba har vi også de populære og lækre kapok dyner og hovedpuder, både til baby og junior. Kapok er et naturfiber fra kapoktræet og er både økologisk, bæredygtigt og allergivenligt.

 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere