GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Bæreseler

At bære dit barn i en bæresele giver dig frie hænder til at klare andre ting, uden at det skal gå i vejen for dit nærvær med barnet. Herunder finder du et stort udvalg af bæreseler som er ergonomisk korrekte, og altså placerer barnets knæ højere end numsen. En god bæresele støtter både barnet og den der bærer, hvilket du kan læse mere om i bunden af siden.

Filtrer

Hvorfor vælge en bæresele?

At bære dit barn i en bæresele eller vikle giver både dig og dit barn mange fordele. Én ting er at du får to frie hænder, som kan bruges til alt fra at holde storebror eller storesøster i hånden på tur, til at klare dagens gøremål. En helt anden ting er at barnet er tæt på forældrenes krop og mærker varme og puls, noget som føles trygt for spædbørn, da det minder om forholdene i mors mave.

En bæresele er smart til dig der gerne vil i gang men babybæring, men ikke har mod på eller lyst til at bruge vikler. Alle bæreseler her på siden hjælper dig til at bære dit barn ergonomisk korrekt og kan indstilles så den passer til dig og dit barn.

 

Ergonomiske bæreseler

Ergonomiske bæreseler optimerer måden barnet placeres på kroppen, afhængigt af om man har en der placerer barnet ved maven eller på ryggen. En god, ergonomisk sele er udstyret med en bred strop, som spændes omkring lænden og på skuldrene.

Den brede strop om lænden sikrer, at barnet placeres så tæt på kroppen som muligt. Udover fordelingen af vægt er det også vigtigt at have en god støtte omkring overkroppen, så man ikke bærer barnet uhensigtsmæssigt. De fleste bæreseler kan bruges til at bære både på maven, ryggen og hoften.

 

Vælg en bæresele med et design I kan lide

Det kan godt virke som en selvfølge at man vælger et design man kan lide. Det gør vi jo alle sammen når vi køber tøj, dekorationer eller andre ting vi omgiver os med. Men når det kommer til bæreselen, er der et par ting der kan være godt at have med i baghovedet; hvis I er flere der skal bruge bæreselen ofte så sørg for at det er en I begge synes er pæn. Køber I en som kun den ene part kan lide, så ender det som regel med at være den samme der altid bærer. At bære sit barn skal være hyggeligt og skabe nærvær, og derfor skal det heller ikke være forbeholdt den ene forældre mere end den anden.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere