GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Baby- og Tumlingeleg

Her finder du et stort udvalg af legetøj til babyen og tumlingen (børn fra 0-2 år). Legetøjet er med til at stimulere, udvikle og fornøje barnet. Når der skal vælges legetøj til det lille barn er det vigtigt at det er aldersvarende, at det har forskellige udformninger og materialevalget er forskelligt. Herved får barnet det optimale ud af at lege med det. Det lille barn bruger alle sanserne når det leger med legetøjet, og der igennem lærer barnet om sig selv og sine omgivelser og gør sig mange gode og lærerige erfaringer.

Det bedste baby- og tumligelegetøj

Det allerførste legetøj som babyen bruger er rangler som du finder her. Men ret hurtigt skal der flere udfordringer til. Se bl.a vores hammerbræt, bøger, stabeltårne, puttekasser, klodser, små musikinstrumenter, Noahs Ark, små træbiler, dukker, og små puslespil som opfordrer til koncentration, fordybelse og koordinering. Når det lille barn bliver mere mobilt er sansebolde, hoppedyr, bilibo legetøj som opfordrer til bevægelse og motorisk udfordringer et hit.

Stabeltårne til at bygge og vælte igen, er noget alle små børn kan bruge lang tid på.

Bolde er et must, de giver god kordination og er samtidig sjove at lege med, her er både små bolde og den store ballonbold som ikke så nemt vælter noget. En gåvogn er også altid et hit.

Mangler du mere udfordrende motorisk legetøj? så se også vores gåcykler fra Puky eller den kendte Winthercykel med lad.

En god og veludviklet motorik er en forudsætning for læring og velvære hos både børn og voksne. Derfor er det vigtigt at dine børn får noget legetøj, som aktiverer dem og styrker deres motorik og muskulatur. Du kan træne motorik på mange måder. Her finder du legetøj, der stimulerer dit barn motorisk og giver det sunde udfordringer gennem legen. Motorisk legetøj er med til at det bliver sjovt at bevæge sig.

Leg med babylegetøj

Omkring 1 års alderen bliver det mere legetøj som har forskellige funktioner der bliver spændende og indbyder til leg. Klodser i alle former, som kan stables og væltes igen og igen, puttekasser, bolde, dyr, bamser, dukker og biler er bare noget af det som det lille barn med glæde vil lege med og bruge i sin videre udvikling. Det er også nu barnet tager de første skridt og kan have glæde af en gåvogn, som der kan bruges mange timer med.
Efter det første år ændrer legen sig igen, nu kan barnet selv begynde at tegne små tegninger, sparke til en bold, selv bygge med klodser og lege små rollelege og kopiere de voksne og andre børn.
Barnet har legetøj og lege som foretrækkes og fantasien udvikles så legetøjet bliver brugt efter behov i legen. En klods kan f.x. blive til en flyvemaskine eller en pind til et sværd. Barnet begynder også så småt at indgå i lege med andre børn.

Kurven er tom