GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk
Pukylino i flotte farverKiwi pukylino til børn 1 årPink pukylino til børn 1 årBlå pukylino til børn 1 årRød pukylino til børn 1 år

Pukylino fra Puky

fra Puky
Pukylino - Den allerførste cykel til dit barn fra puky.
329,00 DKK

Pukylino er til de allermindste. Når barnet er kommet op at stå og næsten har lært at gå, er pukylinoèn fantastisk motorisk legetøj.

Motorik og Pukylino

Med en Pukylino træner dit barn de første styre- og benbevægelser. Pukylino er et klassisk begynder køretøj som kan benyttes af børn som er  lige ved at gå eller har lært at gå.  Pukylino er et skubbekøretøj som giver de første erfaringer med af- og påstigning. Pukylinoèn udvikler koordinationen af samtidige eller gå-lignende benbevægelser. Samtidig lærer barnet gennem styringen at kontrollere retningen på køretøjet. Pukylino øver balance og bevægelse, samtidig med at barnet har begge ben på jorden. Mobiliteten bliver øget og omgivelserne kan udforskes til stor glæde for barnet. Cyklen er velegnet til børn fra 1 år og med en kropshøjde fra ca. 75 cm.

Om Pukylino

Pukylino har ergonomisk formet sæde, sikkerhedshåndtag, slagfast pulverlakering og store gode gummihjul som gør den velegnet både ude og inde, Pukylinoèns gummihjul laver ikke mærker på klinker og trægulve. Desuden er hjulene støjsvage. Cyklen har en længde på 51 cm., bredde på 26 cm. Og en sædehøjde på 22 cm. Pukylino er en meget stabil cykel som kun vejer 2,5 kg.

Puky har rigtig mange lækre produkter. Du finder alle cykler og andre køretøjer her.

GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Kurven er tom