GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Tusser og maling

Når børn arbejder med tusser og maling bliver kreativiteten virkelig fuldt udfoldet. Børn i alle aldre kan have stor glæde af at udfolde sig kreativt med farver, tusser, farvelade og maling. Det er sjovt og dejligt at følge børnenes udvikling. Fra de første streger og cirkler, til børnene selv kan se hvad de tegner og frem til at den voksne også kan se hvad kunstværket skal forestille. At tegne og male med farver og tusser er også at stifte bekendtskab med farvernes univers. Farver der kan male lyst og mørkt alt efter hvor hårdt der bliver trykket. Farvelade som giver forskellig farvenuance alt efter hvor meget vand der tilsættes. Eller farverne blandes og der opstår helt nye farver. Tusser som giver stærke farver  og som børn altid synes er spændende at bruge.

Filtrer

Et univers af kreativitet og læring - Tusser og maling

Uundværligt i et hvert hjem med børn, og det uanset om det er store eller små børn. Tusser og maling og hvad der ellers hører til, er til glæde og gavn for børn i alle aldre.

Stort udvalg af tegneredskaber

Her finder du tegneredskaber til det hele. Tykke tusser og tynde tusser, tusser til de helt små, Vinduesmaling og trylletusser. Bivoksfarver og dråber i 6 og 12 stk. og Stockmar blokke i 8 og 16 stk. til de små fingre. Stockmar stifter i 8 og 16 stk. Tynde og tykke farveblyanter, farvelade i pakker med 6 og 12 forskellige farver, pensler i forskellig tykkelse, plakatfarve, æggefarve, tekstilfarver og tekstiltusser. Ligeledes finder du også papirsakse, lim, limstifter og kridt til brug både udendørs og indedørs på en tavle.
Så det er bare at gå på opdagelse i vores store udvalg.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere