GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Institutionslegetøj

Alt vores legetøj er kvalitets legetøj, men selvfølgelig er noget mere velegnet til institutioner og skoler end andet. I denne kategori er her masser af eksempler på legetøj som kan tåle at blive brugt af mange børn i løbet af dagen, dag efter dag. Kategorien er ment som inspiration til institutioner, der er selvfølgelig meget andet legetøj i shoppen, som også er velegnet til brug for mange børn.
Husk du kan betale med EAN nummer. Du skal blot huske at vælge institution i ordrestep 1 hvor du skriver navn, adresse etc, så er der en rubrik til EAN nummeret.

Filtrer

Legetøj til vuggestuer og børnehaver

Du vil her finde en masse legetøj, der er velegnet som legetøj til institutioner og dagtilbud. Det er legetøj der kan holde til at mange børn leger med det hver dag. Noget af legetøjet styrker motorikken, mens andet styrken de sociale relationer, og andet igen er lærings legetøj.

Man behøver selvfølgelig ikke arbejde i institution for at købe legetøj fra denne kategori, men man kan også lade sig inspirere af hvilket legetøj de bruger i institutionen.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere