GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Færdig pakkekalender

Mangler du idéer til pakkekalenderen?

Færdiglavet pakkekalender 2022

Her finder du pakkekalender til børn, både en færdig pakkekalender til drenge og piger, 3-5 år, eller pakkekalender med tema. Flere af pakkerne egner sig også som pakkekalender til 2 årig, eller ældre end 5 årig. Vil du gerne sammensætte din helt egen, er vores pakkekalender kategori proppet med gode forslag til dig.

Filtrer

Pakkekalender gaver med tema

Her finder du samlepakker med pakkekalender gaver. Vi har mange forskellige der passer til forskellige aldre, interesser og budgetter. Du vil altid kunne se hvor mange pakker der er i samlepakkerne og hvor mange dage de kan bruges til.

Vil du købe det hele separat, eller mangler du kun få gaver, finder du hele det store udvalg af pakkekalender gaver til børn her.

Færdig pakkekalender til børn

Det kan godt være lidt stressende at få styr på pakkekalenderen. Vi har derfor lavet forskellige pakker til pakkekalender, for at gøre det nemmere. Her er eks. en færdig pakkekalender til piger til 24 dage, og ligeledes en færdig pakkekalender til drenge til 24 dage.

Mangler du kan få gaver eller vil gerne sammensætte den sig, er der samlepakker med mindre pakker i, eks. prinsesse pakkekalender med 7 pakker, eller badelegetøjs pakkekalender med 7 pakker.

Leder du efter gode julegave idéer til børn?

Vi har samlet vores 10 bedste bud på hvad en julegave til børn i 2022 kan være. Det har vi gjort ud fra hvilke produkter vi kan se er populære lige nu, sammen med nogle klassikere, der altid vil give glæde når pakkerne skal åbnes. Du finder vores top 10 julegaveidéer til børn her

Jule udstyr, jule legetøj og jule bøger

I kategorien jul har vi samlet det legetøj og lignende der har med temaet jul at gøre. Skal der lidt gang i julestemningen eller leder du efter hyggelige ting i kan fordybe jer i, i julemåneden, finder du det her.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere