GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Playmais

Playmais er sjovt og udfordrende at lege med, uanset om du er stor eller lille. PlayMais er helt giftfrit, det er lavet af majs, vand og farvet med naturlig levnedsmiddelfarve. PlayMais bliver produceret i Tyskland, så det er også bæredygtigt. En pakke playmais og lidt vand, så er der til mange timers underholdning. Her kommer fantasien på prøve, finmotorikken og koncentrationen bliver udfordret. PlayMais er rigtigt godt og kreativitet legetøj som er sjovt at lege med både alene og sammen med andre.

Serien PlayMais

PlayMais er inddelt i forskellige serie. Vi forhandler Basic som indholder æsker i størrelserne small, medium og large. I serien Play to learn har vi Numbers og Form og farver. Her forenes kreativiteten med læring. Fra serien Worldmais har vi pakkerne med Safari, Jungle,Sea og Farm. Sidst men ikke mindst har vi også PlayMais mosaik, her er det Little ZOO og Dream Pony vi forhandler. Mosaik er mindre PlayMais som er lige til at klistre på kort og straks er der flotte billeder.

Om playMais

PlayMais - er leg og kreativ udfoldelse i samspil med naturen med et 100% naturligt hobbyprodukt som er fremstillet af stivelsen fra majs planten.
PlayMais er biologisk nedbrydelig - og vender tilbage til naturen efter endt brug.
PlayMais er udelukkende farvet med levnedsmiddelfarver.
PlayMais sættes sammen – blot med fugt fra en hårdt opvredet svamp.
Riv, skær, form - lav flotte figurer, dyr, postkort, billeder - ja alt er muligt. Klodserne hæfter ikke kun på hinanden - men stort set på alle overflader.
PlayMais overholder Fællesrådet for formnings- og hobbymaterialers krav til formnings- og beskæftigelsesmaterialer. PlayMais er indplaceret i gruppe A.
Lad trygt børnene udvikle kreativitet og motorik med PlayMais.
Skulle PlayMais komme i munden - opfører det sig som et stykke franskbrød.
Majsplanterne er dyrket uden brug af pesticider og kunstig gødning.
PlayMais er Co2 neutral.
PlayMais er uskadeligt men anbefales ikke til børn under 3 år.

Kurven er tom

Alle gaver købt fra oktober af, kan byttes indtil 31. januar