GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Nic kuglebaner

Nic kuglebanerne fra NicToys er klassiske og helt unikke. Nic kuglebanerne indbyder til mange timers leg, hvor børnene samtidig får trænet koncentrationen og får en forståelse for rum og retning.
Til Nic kuglebanerne hører også meget dejligt tilbehør. Alle materialerne er miljøvenlige og malingen er helt giftfri. Her er kuglebaner lige fra Multi race på 45 cm. til den helt store Multi race Maxi på 125 cm. med dobbelt bane. Samtidig har Nic Toys meget forskelligt tilbehør til kuglebanerne. Sidste nye er en mus med klokke og et pindsvin med klokke, så der også kommer lyd på. Se også perleufoen, sprinteren i rød og blå, pandaen, søstjernen og de løbende mænd.

Vi har mange andre kuglebaner end dem fra NIC. Du finder de andre kuglebaner her. Hvis du selv vil være mere aktiv i opbygningen af kuglebanen er der er fx banen du selv skal konstruere fra Cuboro, som giver mange timers udfordring. En kuglebane fra Cuboro bliver du aldrig træt af at lege med. Her bliver ved med at være nye muligheder. Kuglebanen kan forandres igen og igen, her er det kun fantasien der bliver sat på prøve. Cuboro kuglebaner er et dejligt aktivt samlingspunkt for børn og voksne i alle aldre. Alle kan hjælpe med at bygge og opleve sejren når kuglen løber ubesværet gennem hele kuglebanen. Her bliver den matematiske sans virkelig sat på prøve. Skal der endnu flere udfordringer til er der masser af udvidelses muligheder.

De helt små skal heller ikke snydes for at lege med kuglebaner. Her finder du kuglebane til de mindste. Kuglebaner er til alle aldersgrupper og et stykke legetøj som både er velegnet til alene leg og social og samarbejds lege sammen med andre.

Kurven er tom

I uge 30, 31 og 32 (24/7 - 11/8) sender vi kun ordrer mandag, onsdag og fredag, med deadline kl. 13.