GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Nic kuglebaner

Nic kuglebanerne fra NicToys er klassiske og helt unikke. Nic kuglebanerne indbyder til mange timers leg, hvor børnene samtidig får trænet koncentrationen og får en forståelse for rum og retning.
Til Nic kuglebanerne hører også meget dejligt tilbehør. Alle materialerne er miljøvenlige og malingen er helt giftfri. Her er kuglebaner lige fra Multi race på 45 cm. til den helt store Multi race Maxi på 125 cm. med dobbelt bane. Samtidig har Nic Toys meget forskelligt tilbehør til kuglebanerne. Sidste nye er en flot rød blomst, en kanin og en sommerfugl med klokker, så der også kommer lyd på. Se også perleufoen, sprinteren i rød og blå, søstjernen og de løbende mænd.

Legen med kuglebaner er dybt fascinerende

Kuglebaner har altid været et fascinerende stykke legetøj hos børn. Kuglebanen er et klassisk stykke legetøj, alle kender, har haft eller har leget med som børn.

Du kender sikkert kuglebanerne der står på apoteker, i venteværelser og mange andre steder. Det er os der forhandler kvalitets banerne fra NIC. Har du en ældre kuglebane, hvor tilbehøret måske er blevet væk, eller slidt ned, så tøv ikke med at kigge her, for vi har mange slags tilbehør til kuglebanerne.

Kurven er tom

Alle gaver købt fra oktober af, kan byttes indtil 31. januar