GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Sandlegetøj

Når solen skinner er der ikke noget bedre end sandleg i sandkassen eller på stranden. Ja, jeg kender heller ikke nogen børn som ikke elsker at blive udstyret med en skovl, en spand og regntøj og så komme ud i regnvejret for at lege med sand/jord og vandpytter.

Stort udvalg af sandlegetøj

Her finder du vores udvalg i sandting, som gør sandleg lidt sjovere. Hvad enten der skal bygges store sandslotte, dybe voldgrave eller bare bages sandkager, så finder du sandlegetøjet her. Vi har sandsæt til de helt små, spande i mange udformninger fx. Scrunch bucket som er en super smart foldebar spand i silikone som ikke fylder meget. Lige til at tage med på tur eller ferie. Spandene findes i et væld af flotte farver. Vælg mellem rød, pink, lilla, blå, grøn eller turkis hvis du kan. Her er små skovle til at fylde forme og spande med sand og store skovle hvis der skal graves i sandkassen eller jorden. Nyt og anderledes sandlegetøj er også CuppiAltoTriplet. Hvis du er blevet nysgerrig på hvad alle de sjove navne står for, så tag et kig på alle de dejlige produkter fra Andemors verden.

Sandleg er god stimulering

At lege med sandet i sandkassen er ikke kun sjovt men også meget lærerigt. Ved at lege med bl.a. sand opøves håndens føleevne, der igennem får børnene en fornemmelse for materialet, hvor hårdt der skal trykkes og hvordan tørt og vådt sand føles. Leg i sandkassen med andre børn giver masser af sociale færdigheder – samarbejde og deling af sandlegetøjet. Kreativitet og fantasien stimuleres ligeledes ved sandleg.

Kurven er tom

Alle gaver købt fra oktober af, kan byttes indtil 31. januar