GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Sandlegetøj

Når solen skinner er der ikke noget bedre end sandleg i sandkassen eller på stranden. Ja, jeg kender heller ikke nogen børn som ikke elsker at blive udstyret med en skovl, en spand og regntøj og så komme ud i regnvejret for at lege med sand/jord og vandpytter.

Filtrer

Stort udvalg af sandlegetøj

Her finder du vores udvalg i sandting, som gør sandleg lidt sjovere. Hvad enten der skal bygges store sandslotte, dybe voldgrave eller bare bages sandkager, så finder du sandlegetøjet her. Vi har skovle, graveskeer, spande, testel og spisestel fra danske Dantoy som er svanemærket. Spande  fx. Scrunch bucket som er en super smart foldebar spand i silikone som ikke fylder meget, når den ikke er i brug eller skal transporteres. Lige til at tage med på tur eller ferie. 

Sandleg er god stimulering

At lege med sandet i sandkassen er ikke kun sjovt men også meget lærerigt. Ved at lege med bl.a. sand opøves håndens føleevne, derigennem får børnene en fornemmelse for materialet, hvor hårdt der skal trykkes og hvordan tørt og vådt sand føles. Leg i sandkassen med andre børn giver masser af sociale færdigheder – samarbejde og deling af sandlegetøjet. Kreativitet og fantasien stimuleres ligeledes ved sandleg.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere