GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Bolde

Bolde i alle størrelser til børn i alle størrelser. Her er bolde både til at kaste med og sparke til. At spille bold er sjov leg, øvelse i regellege, fællesskab, socialt samvær og masser af god bevægelse og koordination. Bolden er det klassiske udendørslegetøj som aldrig går af mode. At spille bold kan samle både børn og voksne og give meget sjovt og hyggeligt samvær. Enkelt og dog så effektfuldt til at styrke motorikken og øje-hånd koordineringen.

Filtrer

Små børn og bolde

Små bolde i stof eller lette materialer er fantastiske til babyen. Her skal der ikke gribes eller kastes, men den skal være så blød at den er til at tage fat i for det lille barn. Bolde i forskellige former til sjovt legetøj for de mindste børn. Sansebolde der kan krammes og styrke finmotorikken, bidebolde til ømme gummer med forskellig struktur, som også kan bruges til leg eller den sjove Zig-Zag bold med runde hjørner, som indbyder barnet til at kravle efter den.

 

Hvornår kan børn gribe og kaste en bold ?

Fra omkring 3 års alderen griber børn en stor bold ind mod kroppen med armene og spredte fingre. Ved den lille bold laver de en skål med hænderne, og venter passivt på at bolden skal lande i skålen. Med øvelse og erfaring vil de flytte hænderne alt efter hvor den kommer fra og de vil ligeledes kunne gribe en stor bold kun med hænderne. At sparke til en bold kræver også øvelse og god motorik. De 2 årige børn vil løbe ind i bolden, når der skal sparkes til den. Efterhånden som børnene udvikler deres balance, vil de kunne stoppe op et øjeblik og sparke til den. Omkring 5 års alderen er der god kraft på sparket.

 

Store børn og bolde

De store børn, som kan mestre teknikken med at kaste, gribe og sparke, vil kunne lade bolden indgå i forskellige lege. Det kan være boldspil med regler fx. fodbold og håndbold. Jonglørbolde er også gode til at udfordre motorikken med.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere