GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret
SkumboldeRød skumboldBlå skumboldLilla skumboldGul skumboldGrøn skumboldOrange skumboldSkumboldeSkumboldSkumbold
Skumbolde
Rød skumbold
Blå skumbold
Lilla skumbold
Gul skumbold
Grøn skumbold
Orange skumbold
Skumbolde
Skumbold
Skumbold

Bold, skum

89,00 DKK
Bestiller du inden kl. 14.30 på hverdage, sender vi samme dag.
Laveste pris på PriceRunner

Boldspil er en af de former for leg, der virkelig er med til at styrke motorikken hos små og større børn. Skumbolde er primært til mindre børn, inden de bliver så store, at de begynder at bruge rigtige bolde. Skumbolde kan også bruges til de lidt større børn, hvis man vil være sikker på, at der ikke er nogen, der kommer til skade ved at blive ramt af dem.
 
Boldspil styrker motorikken, fordi barnet ofte både skal bruge arme og ben, samtidig med at de skal bruge deres koordination til at gribe og kaste eller sparke, og derfor er det rigtig sundt for udviklingen at spille bold - udover den åbenlyse sundhedsmæssige fordel ved at de får bevæget sig.
 
En skumbold er perfekt til alt fra volleyball til fodbold, stikbold, fodbold og stort set alle andre former for leg, hvor der indgår en bold, og er som sagt god til børn i mange aldre. Skumbolde kan både bruges inde og ude, men er især god til brug indendørs, da den er mere skånsom end almindelige bolde.
 
Bolden måler 18 cm. er af mærket Volley og i en rigtig god kvalitet. Vælg mellem farverne rød, gul, grøn, lilla, orange og blå.


Se alt det spændende i Bolde eller se vores udvalg fra Volley Hanus

GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Kurven er tom

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere