GRATIS FRAGT Køb over 499,-
1 til 3 dages levering 30 Dages returret

Pirat tema

Piratlegen er en rolleleg, der kan vække interessen i børn i mange forskellige aldre. Rollelege er vigtige for børns udvikling, der er her de lærer om verdenen omkring sig og sig selv. Med meget lidt pirat tilbehør, kan dit barn hurtigt blive en rå pirat der styrer verdenshavene.

Filtrer

Pirat legetøj og tilbehør til pirat kostume

Er dit barn vild med pirater, kan du her finde en masse sjovt. For de lidt mindre er piratskibet fyldt med inspiration til god leg, med pirater og kanoner. Til de lidt større børn er en pirat kikkert sjovt legetøj, der kan bruges til mange forskellige slags pirat lege, også som en del af pirat kostumet.

Du kan også finde tilbehør til pirat udklædningen. Se eksempelvis pirat stencilen, du kan bruge som skabelon til både pirat ansigtsmaling og pirat tegninger.

Lav dit eget pirat skattekort

Du kan lave dit eget skattekort ved at bruge pirat skabelonen til at tegne flotte pirat tegninger. Brænd det lidt i siderne og hæld en smule the på papiret, så ser det ekstra gammelt og mystisk ud. Er det til lidt større børn og skal det have en tand ekstra, kan man tegne skattekortet med usynligt blæk, der vises i enten vand eller UV lys.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom