GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Mest til drenge

Her finder du et stort udvalg af alsidigt og anderledes legetøj til alle drenge. Drengelegetøj til fordybelse, vilde motoriske lege, konstruktionslege, rollelege og regellege.

Stort udvalg af drengelegetøj

Rollelege med sværd, dolke, udklædning som superhelte eller pirat temaer er også rigtigt godt drengelegetøj. Skal du købe gaver til en dreng kan det også betale sig at tænke i motoriske lege og legetøj. Det finder du her men se også under motorisk legetøj hvor der også er et stort udvalg til drenge. Drengelege forbindes med aktive og motoriske lege, som det er en rigtig god ide at opfordre til. Find legetøj til nye, spændende og anderledes motoriske lege her. Skal det være mere rolige lege er konstruktionslegetøj, som f.eks Magformers, Magic brix, Kapla klodser eller Plus Plus rigtige gode ideer som med garanti vil gøre glæde. Noahs Ark med alle dyrene, bondegårdsdyr og en bondegård er fantastisk og klassisk legetøj i træ som der kan bruges mange gode timer på. Fodboldeløbecykler, løbehjulstylter og gynger er også altid et hit. Det kan bestemt også være en god ide at bruge vores gavefinder, hvis du er på udkig efter en god gave.
Er alt dette ikke nok kan du finde meget mere drengelegetøj f.eks.under kategorierne klodsermagnetlegetøjlegekøkken og tilbehørlegemad og trælegetøj.

Biler og drengelegetøj 

Drenge leger jo også med dukker, legekøkken, legemad, rollelege som far, mor og børn og meget mere, men her har jeg fokuseret på det mere traditionelle drengelegetøj.
Det mest klassiske legetøj til drenge er vist biler, derfor har legetøjsbilerne fået en hel kategori for sig selv. Børn har leget med biler lige så længe der har kørt biler på vejene. 

Kurven er tom