GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Mest til drenge

Her finder du et stort udvalg af alsidigt og anderledes legetøj til alle drenge. Drengelegetøj til fordybelse, vilde motoriske lege, konstruktionslege, rollelege og regellege.

 

Filtrer

Stort udvalg af drengelegetøj

Rollelege med sværd, dolke, udklædning som superhelte eller pirat temaer er også rigtigt godt drengelegetøj. Skal du købe gaver til en dreng kan det også betale sig at tænke i motoriske lege og legetøj. Det finder du her men se også under motorisk legetøj hvor der også er et stort udvalg til drenge. Drengelege forbindes med aktive og motoriske lege, som det er en rigtig god ide at opfordre til. Find legetøj til nye, spændende og anderledes motoriske lege her. Skal det være mere rolige lege er konstruktionslegetøj, som f.eks Magformers, Magic brix, Kapla klodser eller Plus Plus rigtige gode ideer som med garanti vil gøre glæde. Noahs Ark med alle dyrene, bondegårdsdyr og en bondegård er fantastisk og klassisk legetøj i træ som der kan bruges mange gode timer på. Fodboldeløbecykler, løbehjulstylter og gynger er også altid et hit. Det kan bestemt også være en god ide at bruge vores gavefinder, hvis du er på udkig efter en god gave.
Er alt dette ikke nok kan du finde meget mere drengelegetøj f.eks.under kategorierne klodsermagnetlegetøjlegekøkken og tilbehørlegemad og trælegetøj.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere