GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Mandag-onsdag-fredag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Drager

Her finder du drager til børn. Det er drager med 1 line som er lette at lege med. Drager elsker blæsevejr. At flyve med drage hører vist mest efteråret til, men sommeren kan også sagtens byde på godt dragevejr. En tur til stranden eller på landet med en drage så er der masser af hygge, sjov og udfordringer for både børn og voksne.

Filtrer

Vores udvalg af drager

Her finder du drager som er lige til at sætte op og lette at håndtere også for de mindste børn. Både store og små kan have meget glæde af at sætte en drage op. Det  er meget fasinerende at stå ude i blæsevejret med en drage højt oppe i luften. Her finder du drager med motiver af en stor flot fisk, en prinsesse eller en regnbue drage. Diamant dragerne er helt klassiske drager i flotte farver. Alle dragerne er med line og håndtag.

Historien om dragen

Kært barn har mange navne, så en drage kan være flere ting. Fx. optræder der ofte farlige drager i eventyrene. Men disse drager som er beregnet til at flyve med går også rigtigt langt tilbage i historien. I Kina har man kendt til legetøjsdrager i næsten 2000 år og i Europa har børn leget med drager i mere end 500 år.
Så dragerne er kendt og elsket legetøj i generation efter generation.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere