GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Rygsæk til børn

Rygsække til børnene er uundværlige i hverdagen, hvis børnene selv skal transportere tingene. Ideel som turtaske i børnehaven hvor børnene selv skal bære deres madpakke og drikkedunk. Paddlepak rygsækkene er vandtætte og også perfekte til svømmetøj, så børnene ikke bliver våde ned af ryggen efter svømning. De fine rygsække fra Lässig er rigtige smarte og trafiksikre da rygsækken er fremstillet i stof som fungerer som en refleks. Se også vores rygsække fra Reisenthel.

Filtrer

Hvad er en god rygsæk til børn?

Selvfølgelig er det vigtigt at rygsækken er smart og i et fint design som barnet kan lide. Men ikke mindst er det vigtigt at rygsækken er designet til børn og behagelig at have på ryggen. Der er forskel på om den skal fungerer som legerygsæk eller den skal bruges til længere ture.

Rygsækken skal have skulderstropper som kan indstilles til at passe til barnets størrelse. Mange rygsække har også brystrem mellem skulderstropperne, så den sidder behageligt og fast og dermed ikke falder af undervejs. Det er også vigtigt at barnet selv kan åbne og lukke tasken, at lynlåsene er store og lette at betjene.

Her finder du et stort udvalg af både tasker til leg og praktiske tasker til skønne ture ud i naturen.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere