GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Reisenthel

I over 50 år (siden 1971) har Reisenthel designet tasker, opbevaringsløsninger mm, som har fuldt fokus på funktionaliteten, og altid skønne designs. Udvalget af de produkter du finder her på siden, har alle fokus på børn og familieliv. Her finder du både børnekufferter med hjul, tasker til børnehaven og weekendovernatningen.

Tasker designet til hverdagen

Hos Reisenthel har fokus altid været på funktionalitet og design. Derfor er vi også rigtig glade for at være forhandler af deres børnetasker, da det passer perfekt ind i hele Børn i balances tankegang. Produkterne skal have en funktion og være tiltalende. Det må man sige bliver opfyldt her hvor taskerne er designet, med tanke på hvordan de vil blive brugt.

Reisenthel til hele dagen

Udvalget af produkter fra Reisenthel er stort. Her er opbevaringskasser til børneværelset, eller måske til huer og vanter i garderoben? Her er både rygsække og små skuldertasker til den korte tur, regnslag til regnvejrsdage og toilettasker og kufferter til ferien. Reisenthel laver produkter til hele livet, og har gjort det i rigtig mange år, dét er også et kvalitetsstempel i sig selv.

 

Husk at du altid kan skrive dig op og få besked, hvis en vare er udsolgt. Så det gør ikke noget hvis du forelsker dig i en vare der ikke er på lager lige nu.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere