GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Perler

Perler i alle udformninger appelerer til børn i alle aldre. For de helt små, kan det være godt at starte med et sæt perler/lær at tråde perler. Sættet indholder store perler som er nemme at sætte på snoren. Jumbo rørperler er store rørperler som kan sættes på snor eller på perleplade.

Rørperler

Perler kalder på kreativiteten hos børn. Perler er et unikt produkt som er som skabt til at udfolde sin kreativitet, samtidig med at finmotorikken bliver styrket. Her finder du rørperler i 2 størrelser. De rørperler vi alle kender i farvemiksene neon, pastel, perlemor og standard. Jumbo perlerne er større rørperler som er nemmere at arbejde med for de små hænder. De findes i standardmix, neonmix og pastelmix. Til begge slags kan der benyttes perleplader, hvor der kan skabes flotte mønstre eller figurer. Rørperlerne kan også sættes på snor og blive til skønne smykker.

Perler til at sætte på snor

Perlerne i træ beder ligefrem om at blive til flotte halskæder eller armbånd. Perlerne findes i 2 størrelser og er i poser med henholdsvis 100 og 50 perler. Perlerne er helt fri for farlig kemi. Her er perler i plast med bogstaver og perler i alverdens udformninger.

Kurven er tom

}