GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Perler

Perler i alle udformninger appelerer til børn i alle aldre. For de helt små, kan det være godt at starte med et sæt perler/lær at tråde perler. Sættet indholder store perler som er nemme at sætte på snoren. Jumbo rørperler er store rørperler som kan sættes på snor eller på perleplade også for de mindste. Perler i forskellige udformninger til at lave smykker med der et hit hosde lidt større børn.

Filtrer

Rørperler

Perler kalder på kreativiteten hos børn. Perler er et unikt produkt som er som skabt til at udfolde sin kreativitet, samtidig med at finmotorikken bliver styrket. Her finder du rørperler i 2 størrelser. De rørperler vi alle kender i forskellige farvemiks. Jumbo perlerne er større rørperler som er nemmere at arbejde med for de små hænder. De findes i standardmix, neonmix og pastelmix. Til begge slags kan der benyttes perleplader, hvor der kan skabes flotte mønstre eller figurer. Rørperlerne kan også sættes på snor og blive til skønne smykker.

Perler til at sætte på snor

Perlerne i træ beder ligefrem om at blive til flotte halskæder eller armbånd.  Se også alle de flotte kit med perler i plast til at  fremstille forskellige flotte smykker. Her er perler i plast med bogstaver og perler i alverdens udformninger.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere