GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Puky løbecykler

En Puky løbecykel, også kaldet balancecykel, giver frihed til at bevæge sig over større afstande. Træn ligevægt og koordination allerede fra 2 års alderen på en lrm Puky løbecykel. På en løbecykel gør børn deres første erfaringer på to hjul. Ved brug af løbecykelen bliver dine børn hurtigere klar til den første cykel - uden brug af støttehjul. PUKY løbecykel er noget af det bedste, du kan give dit barn. 

Filtrer

Fakta om løbecyklen fra Puky

  •  Lav indstigningshøjde
  •  Speciel løbecykelsadel
  •  Sikkerhedshåndtag
  •  Styrpolstring
  •  Højkvalitets dæk
  •  Saddel og styr højdejusterbar
  •  Slagfast pulverlakering
  •  GS godkendt

Find den rigtige størrelse løbecykel - brug denne Puky løbecykel størrelsesguide

Når du indstiller saddelhøjden på en Puky løbecykel er det vigtigt at barnet kan nå jorden med flad fod på begge sider. Det er derfor fornuftigt at måle barnets skridthøjde og sammenligne den med den laveste saddelhøjde på løbecyklen. Saddelhøjden er angivet på den enkelte løbecykel.
Hvis succesen skal været optimal er det meget vigtigt at cyklen passer og især at den ikke er for stor. Specielt ved den første løbecykel er det vigtigt at barnet føler at det er barnet der styrer cyklen og ikke omvendt. Da der ellers vil ske det at barnet ikke har lyst til at bruge den. Det skal bemærkes at det ikke kun er saddel og styrhøjde der er vigtigt. Fra en størrelse medium til en størrelse large er det nemlig ikke kun højden der er til forskel. Der er også forskel i længden fra saddel til styr.
Alle PUKY løbecykler i str. L og XL har støtteben, som er fuldt afskærmet bag rammen, så dit barn ikke rammer støttebenet under kørslen. Til pukys løbecykel lrm kan der tilkøbes støtteben. Størrelse L og XL fåes også med børnevenlig håndbremse.
Når der bliver løbet på cyklen er det selvfølgelig vigtigt at huske at barnet skal have cykelhjelm på. Puky har lavet cykelhjelme som matcher cyklen i stil og farver. Bæreselen til løbecyklerne er også uundværlig for forældrene til den første løbecykel. Det er mere behageligt at bære den i selen over skulderen end at skulle hanke op i den, hvis barnet bliver træt af at cykle. Ligeledes er jeg sikker på at alle børn vil elske at få en ringeklokke og en cykelkurv på løbecyklen. 

Løbecykler

Her finder du alle størrelser og farver af Puky løbecykler. Lige fra den mindste fra 2 år og op til XL til de helt store førskole børn, omkring 6 år. Vi har alle modeller og farver. Puky`s løbecykler er meget børnevenlige med den lave indstigning og en høj sikkerhed. Sidste år fik alle løbecyklerne et nyt design, så de fremstår moderne og i nye glade børnefarver. Se også ringeklokker, cykelhjelme og bæreseler til de mindste løbecykler fra Puky her.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere