GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Plakater

En plakat på børneværelset kan både være til pynt og til læring. Her finder du et udvalg af plakater, flere af dem har tryk på begge sider, så barnet selv kan vælge, hvilken side de vil se på i dag. Nogle af plakaterne er designet i farver og med motiver, som også appellerer til forældrene og derfor sagtens kan hænge fremme i stuen.

Filtrer

ABC plakater på dansk

At synge alfabetet og se hvordan bogstaverne ser ud er bare starten på at lære at skrive og læse. Mange børn synes det er spændende og derfor er en bogstavplakat også en sjov ting at have hængende derhjemme. Placerer du plakaten i en ramme som kan skrives på og vaskes ren igen, kan barnet også øve sig i at skrive ovenpå bogstaverne, så det bliver mere interaktivt. Alle alfabetplakaterne har naturligvis Æ, Ø og Å med, så hele alfabetet kan øves!

 

Plakater til pynt og læring

Det er ikke kun alfabetet og tallene man kan lære med en plakat. Her finder dy også plakater der kan danne grund for en snak om menneskekroppen og vores forskellige kulturer. I kan også lære sjove fakta om dyr eller den mad i spiser derhjemme. Tag et kig på udvalget og find lige den plakat dit barns børneværelse mangler.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere