GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Mandag-onsdag-fredag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Børneværelset

Børneværelset er for de fleste et super vigtigt rum i boligen. De fleste gør meget ud af værelset, og det er vigtigt, at det er hyggeligt og indbydende. Giv barnet nogle gode ting at kigge på og omgive sig med, og skab hygge og atmosfære på værelset. Her finder I både lamper, plakater, dekorationer, opbevaring og meget andet.

Et børneværelse er et af de rum, der gennem tiden vil forandre sig, i takt med at barnet vokser, får nye behov og interesser. 

Når børneværelset skal indrettes, er der mange ting at tage hensyn til, kig med nederst på siden.

 

 

Filtrer

Børneværelse børn kan sove i

De første par år af barnets liv bliver børneværelset måske kun brugt til at sove i. De fleste børn vil helst være i nærheden af familien, og leger derfor mest i stuen eller alrummet hvor forældrene er.

Børneværelse som legeværelse

Som barnet bliver ældre, begynder det at søge mere ind på sit værelse. Her er det godt med gulvplads til leg og fysisk udfoldelse. Det kan være en god ide med et legetæppe/gulv der giver varme, reducerer lyd og er blødt at sidde på. Barnet kan også have brug for små hyggelige kroge med bløde puder

Opbevaring til børneværelset

God opbevaring er vigtig, så det er nemt og overskueligt for barnet at kunne finde legetøjet. Tænk på at få legetøjet ned i børnehøjde, så barnet selv kan nå legetøjet.

Plakater, billeder, tæpper, lamper og pynt er altsammen med til at give rummet varme og inspirerer til at lege og hygge sig.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere