GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Børneværelset

Når børneværelset skal indrettes er der mange ting at tage hensyn til. Børneværelset skal indrettes i børnehøjde, så barnet selv kan overskue legetøjet/tingene, og værelset indholder det barnet kan lide. Derfor er det vigtigt at følge barnets behov og være fleksibel undervejs. Børneværelset skal kunne ændre sig efterhånden som barnet bliver ældre, da hver alder har sine forskellige behov og interesser.

Børn er også forskellige, nogle har brug for små hyggelige kroge og andre har brug for masser af gulvplads til fysisk udfoldelse. Børneværelset skal være til hygge og leg, og give barnet plads til at udvikle sig i trygge rammer. 

 

Hygge i børneværelset

Det er vigtigt at give børnene noget rart at kigge på. Her er både børnelamper, knager, billeder og meget andet som er med til at skabe hygge på værelset.

 

Til børneværelset

Små kuffertsæt til både pige og drengeværelset til opbevaring, til at pakke i eller lege med. Fra Haba er der et flot kuffertsæt til drengene med biler og Paulina til pigerne. Her er også et flot lilla kuffertsæt med hvide prikker. Pigerne skal da heller ikke snydes for flotte smykkeskrin udformet som en kommode eller hjerteformet. Skal der spares op af lommepengene er her også flotte sparebøsser. Måske er en piratskattekiste eller en lyserød kiste lige sagen og god til at holde på pengene. 

Kurven er tom