GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Balanceleg

Balancelege er en del af motoriklege. Motorikleg med focus på balancen. At have en god balance er en forudsætning for at kunne lege alle sjove motoriske lege. Balance handler ikke kun om at kunne gå på en lige linie eller hænge med hovedet nedad uden at blive svimmel. Helt basalt handler en god balance om at kroppen ved, hvor den befinder sig i rummet, om den er i ro eller bevægelse og hvor den er på vej hen. Når barnet leger balancelege udvikles synssansen, bevægelsessansen og de motoriske sanser. Alle sanserne er vigtige for indlæringen gennem hele livet. 

Filtrer

Balancesansen - Vestibulærsansen

Sanseorganet befinder sig i vores indre øre og indeholder væske. Jo mere væsken kommer i bevægelse jo mere stimuleres balancesansen. Her skal både rolige og vilde bevægelser til. Selve balancen styres af balancesansen, følesansen og muskel/led sansen sammenkoblet med synet.

Her finder du et stort udvalg af legetøj som er med til at styrke balancen hos børn helt fra fødslen af. Til de helt små børn har vi bl.a. minitoppen og bilibo skallen. Senere bliver balancelegetøj som river stones, stylter og balancebræt spændende balancelegetøj. Se hele udvalget her og i motorisk leg.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere