GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Pakkekalender

Pakkekalender eller julekalender hører vist med til julen for rigtig mange familer. Det er julehygge for børnene hver dag i december at få en lille kalendergave som optakt til julen. Alting bliver meget nemmere og sjovere i december med en pakkekalender. Den mørke tid bliver lys når der er noget at stå op efter.

Pakkekalender hver dag i december eller kalenderadventsgaver til børn

Til de helt små børn er det ikke svært at finde på små gaver til kalenderen hver dag, samtidig med at der ikke skal så meget til at gøre børnene glade. De små gaver giver børnene julelys i øjnene hver dag. Her finder du mange forskellige forslag til små gaver der gør lykke når pakkekalenderen bliver åbnet. I mange familien er det nissen der kommer med gaverne til børnene. Måske er gaverne i julesokken hver morgen, måske har nissen gemt gaven et sjovt sted. Hver familie har sin juletradition. Fælles for det hele er at hver dag i december er en helt speciel dag.
De lidt ældre børn vil måske hellere have pakkekalenderen som adventsgaver så det kan blive til lidt mere, og  gør det samtidig lidt nemmere for forældrene at finde på pakkekalender gaver. Her er det så bare med at kigge sig omkring i shoppen efter interesse og lyst. Husk at du kan bruge vores gavefinder, som er opdelt efter køn og alder.
Husk at vi har gratis gaveindpakning i fint julepapir.

Kurven er tom