GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Køreposer

Køreposerne er blevet utrolig populære, og er i dag blevet et must have i de fleste familier, når der kommer en lille ny. Og det er ikke uden grund. En kørepose er smart, praktisk og har flere forskellige anvendelsesmuligheder.

Køreposer findes i mange forskellige designs, farver og materialer. Det er er en god ide at tænke på, hvor og hvornår man skal bruge sin kørepose. F.eks. findes der både køreposer til vinter og køreposer til sommer brug. Nogle køreposer er designet, så de kan forlænges, og giver derved mulighed for at vokse med barnet.

Filtrer

Hvorfor vælge en kørepose?

En kørepose er en slags sovepose til babyer og mindre børn. Det er en lun og tryg ”dyne”, som holder det lille barn varm, når det sover ude. Køreposerne kan foldes ud og åbnes helt op, så man nemt kan lægge barnet i den og folde den om barnet.

En kørepose har den fordel, i forhold til en dyne, at barnet bliver ”svøbt ind”. Det gør at køreposen varmer hele vejen rundt om barnet. Her er der ikke mulighed for, at den, som en dyne, bliver skubbet af eller glider til siden, så barnet kan blive kold og få træk.

Mange køreposer er lavet med åbninger i ryggen/ bunden, så de passer til de fleste barnevogne, klapvogne og seler og nogle kan også bruges i ladcyklen. Køreposen er rigtig god når man er på farten. Da poserne kan åbnes helt op, kan de bruges både som legetæppe og pusleplads når man er ude.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere