GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Siddepuder

Dynair siddepuder fra TOGU stimulerer balance og motorik. Børnene kan sidde og balancere på puden eller stå oprejst eller på knæene for at træne deres færdigheder i balance. Hvis man bruger siddepuden på en stol, kan børnene bedre holde sig i ro i længere tid, da de hele tiden bruger energi på at sidde i den rigtige position. Anbefales især til børn med stort behov for fysisk aktivitet, for at styrke deres koncentration. Populært sagt: Har du krudt i bagen er siddepuder sagen. Vi har siddepuder til børn i farverne grøn, rød, blå og turkis. Dynair siddepude senco ball Cushion fra Togu er ligeledes en siddepude til børn og voksne. Den er glat på den ene sidde og nopret på den anden. Siddepuden er med Senso knopper for ekstra stimulering og forbedring af blodcirkulationen. Den føres i blå og sort.

Filtrer

Store fordele ved siddepuden

Dynair siddepuderne er skabt til at give en god holdning, og gode siddevaner. Har du ikke plads til ergonomiske stole eller siddebolde, så er siddepuder er rigtigt godt valg. Den er i sagens natur mobil, så den kan fragtes fra klasselokale til klasselokale, og vejer ganske lidt.
Siddepuderne er meget populære i institutioner og skoler, da den netop styrker børnenes koncentrationsevne, og gør at de kan sidde stille gennem længere tid ad gangen.

Kileformede siddepuder til børn og voksne

Kileformede siddepuder er med til at give en god siddekomfort og styrker ryggen. Her finder du den i sort, rød og blå. Den kileformede siddepude er justerbar og ergonomisk. Siddepuden har både en glat og en knopret massageside. Den støtter ryggen og hofterne og giver derfor en bedre siddekomfort, når der siddes gennem længere tid ved f.eks kontorarbejde eller skolearbejde. Siddepuden er fyldt med luft som kan justeres helt efter behov og ønske. Sidste nye er en kileformet siddepude til mindre børn fra 3 til 12 år.

Kurven er tom