GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Motorik

En god og veludviklet motorik er en forudsætning for læring og velvære hos både børn og voksne. Derfor er det vigtigt at dine børn får noget legetøj, som aktiverer dem og styrker deres motorik og muskulatur. Du kan træne motorik på mange måder. Her finder du legetøj, der stimulerer dit barn motorisk og giver det sunde udfordringer gennem legen. Motorisk legetøj er med til at det bliver sjovt at bevæge sig.

Motorik for de helt små

River stone, Hilltops eller Bjerget fra Gonge er legetøj hvor selv helt små børn kan udfordre motorikken og balancen. Samtidig med at det er legetøj som det er sjovt at være flere sammen om, så de sociale kompetancer også bliver udviklet. Til de lidt større børn, fra ca. 3 år er Klovnens hat og Balanceægget rigtigt godt legetøj.
Det er heller ikke til at komme udenom faldskærmene når det handler om motorisk legetøj. Faldskærmene er perfekte til at udvikle balance, koordinering og indlæring. Rigtig god motion for hele kroppen. Faldskærmen fåes i 2 størrelser 1,75 m og 3,5 meter.
Bilibos skal er meget alsidig. Den kan bruges til at vugge, gynge, vippe og snurre rundt. Fantastisk til at styrke ligevægt og balance gennem leg og rolleleg. Bilibo skal kan bruges helt fra 1 års alderen.

Motorik for de lidt større børn og voksne

Balanceskiver i træ eller plastik. Wippsider eller wippwalker er velegnet til både børn og voksne. Her styrkes motorikken, balancen og bevægelseskoordination. Perfekt til at styrke led, ankler og knæ. Hvis der skal større udfordringer til, har vi også en balancelabyrint med 3 forskellige sværhedsgrader.
Vi har produkter fra kendte mærker som GongeRody, Pedalo, og Bilibo.
Hvis du leder efter andet børnene kan hoppe på, så prøv at kigge på vores hoppedyr her.

Kurven er tom

Du kan bytte julegaver frem til udgangen af januar.