GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Motorik

At udvikle og styrke motorikken, er en utrolig vigtig del af børns opvækst. En god motorik er nemlig med til at styrke barnet både fysisk og psykisk. God motorik giver selvtillid og mod på at kaste sig ud i nye lege. Men det skal være sjovt at styrke motorikken, og så er det jo heldigt at leg er en fantastisk måde at gøre det på.

På siden her finder du alle vores overkategorier for legetøj, der styrker motorikken.

Filtrer

Grovmotorik

Når grovmotorikken skal styrkes, er det hele kroppen der skal i gang. Det er ting som at løbe, kravle, gå på stylter, gynge og køre på løbehjul eller løbecykel, som sætter grovmotorikken i fokus. Her på webshoppen finder du en masse godt legetøj som styrker grovmotorikken.
Løbecykler har altid haft en stor betydning for Børn i balance. Dengang vi startede, var de ikke nær så udbredte som de er nu, hvor rigtig mange forældre vælger at give deres barn en løbecykel. Klikker du på kategorien ’Løbecykler’ finder du netop det. Det er her du skal kigge hvis du leder efter løbecykler til børn fra 2-årsalderen. Under ’Den første cykel’ finder du gå-cykler til børn ned til 1-årsalderen.

 

Finmotorik

Finmotorikken må man endelig ikke glemme. Den har nemlig bl.a. betydning for hvor selvhjulpen dit barn kan være. Finmotorikken trænes når der tegnes, og dermed holdes på farveblyanten, når snørebåndet skal bindes, når der laves perler eller bygges figurer med f.eks. Playmais.
Klikker du på ’Motorik legetøj’ ovenfor, så kan du finde en masse sjovt legetøj, som hjælper til i stimuleringen af finmotorikken.

 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere