GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Den første cykel

Så snart dit barn er ved at have styr på det med at gå, er næste udfordring at prøve kræfter med en skubbe- eller gåcykel. Herunder finder du de forskellige gåcykler vi har, hovedsageligt fra tyske Puky, som er kendt for deres kvalitetsløbecykler.

Hvilken gåcykel skal man vælge?

Hvilken gåcykel du skal vælge, afhænger bl.a. af hvor gammel dit barn er og hvor godt det går. Pukylino og Wutsch er dem vi anbefaler som den første gåcykel. De har begge fire hjul og støtter derfor barnets balance mest. Da Fitsch har pedaler er den lidt en kategori for sig. Her er det ikke så meget balancen, men pedalteknikken som trænes. Pukymoto er til barnet som går sikkert, da den med sine tre hjul kan få god fart på. Samtidig giver den mere støtte til balancen, end en rigtig løbecykel med kun to hjul.

Gåcykel og løbehjul i én

Hvis du vil give dit barn en meget alsidig start, kan du kigge nærmere på Globber. Her finder du et alt-i-én kombination af gåcykel og løbehjul. Gåcyklen kan bruges fra barnet er ca. 15mdr til 3 år. Derefter kan den ændres til et løbehjul som barnet kan bruge op til 5-årsalderen. På den måde får du meget for pengene og et redskab som kan bruges i mange år og skabe glæde.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere