GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Magnetlegetøj

Magnetlegetøj kan være mange forskellige ting. Her finder du Magformers i flere forskellige udgaver, som er konstruktionslegetøj til mange timers god leg. Tal og bogstaver med magneter til at sætte på køleskabet eller til brug på en magnetisk whiteboardtavle. Se også vores spændende magnetbøger/spil til mange hyggestunder, hvor der kan skabes flotte billeder og figurer. Magnetspillene er også rigtig gode til at have med på farten.

Filtrer

Bogstaver og tal

Spændende og lærerigt legetøj med magneter i mange forskellige udgaver finder du her. Magnetiske tal og bogstaver til køleskabet eller opslagstavlen. Det er lærerigt magnetlegetøj som der kan leges med mens mor og far har gang i madlavningen i køkkenet. Lær alfabetet, lav ord, lær talene og lav små regnstykker på en sjov måde.

Magnetlegetøj til turen

Magnetspillene med tal, årstiderne, køretøjer osv. er perfekt magnetlegetøj til at tage med i bilen eller flyveren. Samtidig er det selvfølgelig sjovt og lærerigt legetøj til brug der hjemme. Brug fantasien og skab flotte billeder.

Spil og Magformers - spændende magnetlegetøj

Skal der bruges fantasien og kreativitet har vi mange forskellige sæt Magformers magneter. Det er godt konstruktions legetøj med masser af muligheder. Magnetklodserne giver rig mulighed for at bruge fantasien og samtidig lære en masse om magnetisme. Med Magformers kan der både bygges fladt eller i 3D.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere