GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Magnetlegetøj

Magnetlegetøj kan være mange forskellige ting. Her finder du Magformers i flere forskellige udgaver, som er konstruktionslegetøj til mange timers god leg. Tal og bogstaver med magneter til at sætte på køleskabet eller til brug på en magnetisk whiteboardtavle. Børnespil som Ludo, Mølle og Dam er også super smart når det er magnetisk. Se også vores spændende magnetbøger til mange hyggestunder, hvor der kan skabes flotte billeder og figurer.  Sidst men ikke mindst finder du også et flot verdenskort til de lidt større børn.

Bogstaver og tal

Spændende og lærerigt legetøj med magneter i mange forskellige udgaver finder du her. Magnetiske tal og bogstaver til køleskabet eller opslagstavlen. Det er lærerigt magnetlegetøj som der kan leges med mens mor og far har gang i madlavningen i køkkenet. Der kan også bruges de smarte tavler fra Krea til bogstaver og tal, som kan tages med og bruges overalt. Lær alfabetet, lav ord, lær talene og lav små regnstykker på en sjov måde.

Magnetlegetøj til turen

Magnetbøgerne med klovne, piger, køretøjer og tal er perfekt magnetlegetøj til at tage med i bilen eller flyveren. Samtidig er det selvfølgelig sjovt legetøj til brug der hjemme. Brug fantasien og skab flotte billeder eller brug kortene som følger med hvor det er opgaver der skal løses. På kortene er der billeder som skal laves efter. 

Spil og Magformers - spændende magnetlegetøj

Kæmpe Ludo eller Mølle og Dam er fantastiske spil til de lidt større børn. Skal der bruges fantasien og kreativitet har vi mange forskellige sæt Magformers. Det er godt konstruktions legetøj med masser af muligheder. Magnetklodserne giver rig mulighed for at bruge fantasien og samtidig lære en masse om magnetisme. Med Magformers kan der både bygges fladt eller i 3D.

Kurven er tom

Alle gaver købt fra oktober af, kan byttes indtil 31. januar