GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Legetøj

Godt legetøj hører med til at fremme børnenes leg og kreativitet. At lege er utroligt vigtigt for barnet, legen er med til at udvikle barnet. Barnet lærer noget om sig selv og sine omgivelser gennem legen, med andre ord, børn bliver kloge af at lege. Gennem legen bliver der skabt venskaber og udviklet motoriske færdigheder Børn der får lov til og har mulighed for at udforske, undersøge og afprøve sig selv og sine sociale kompetancer i forhold til legekammeraterne gennem leg, udvikler sig til at blive stærke og velfungerende børn.
Leg kan beskrives som en spontan, umiddelbar og frivillig aktivitet.
Til alt dette må der selvfølgelig bruges legetøj af en god kvalitet, som du finder her.

 

Filtrer

Forskelligt legetøj forskellige legeformer

Der er mange forskellige former for leg. Omkring 2 års alderen begynder barnet at kunne lege i samspil med andre børn. Det helt lille barn, omkring 1 år, bruger legetøjet til at udforske verden. Langsomt opstår parallellegen, hvor barnet gerne vil lege de samme lege og med samme legetøj som de andre.
Rolleleg som når der leges mor, far og børn, betyder at barnet begynder at blive bevist om køn, normer og værdier. Følelser som det gode og det onde bliver afprøvet og giver forståelse for egne følelser. Gennem rollelegen bliver verden og det nære udforsket og eksperimenteret med. Rolleleg er at sætte sig i en andens sted og bruge sin forestillingsevne.
Konstruktionslegen hvor der bygges og skabes udvikler fantasien og rum og retningssansen bliver udviklet. Konstruktionsleg starter allerede når barnet er omkring ½ år. Vi har vist alle bygget høje tårne, hvorefter barnet med stor glæde har væltet det igen. Børnene stabler/bygger også gerne selv. Omkring 4 års alderen vil barnet gerne have at konstruktionen ligner noget. Først omkring 5 års alderen kaster barnet sig ud i at bygge abstrakt. 
Motoriske lege er bevægelse og fysiske leg. At kravle, løbe, hoppe og cykle er motorisk leg og er en meget vigtig del af børns udvikling.
Regellegen hvor al leg forgår efter forudbestemte regler kan f.eks være forskellige brætspil og boldspil. Regellege er forudsigelige og har en fast struktur som giver trygheden i legen. Disse lege er ofte konkurrencelege.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere