GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Dinosaur

Er dit barn vild med dinosaur? Så er der masser af muligheder for at finde legetøj med dinosaur her. Vi har her samlet alt det vi har i dinosaur temaet, i en kategori, så du nemt kan finde alt det du skal bruge.

Filtrer

Alt i dinosaur legetøj til børn

Her er der både dinosaur figurer, tilbehør, badelegetøj og dinosaur puslespil. Vi har flere male- og opgavebøger med dinosaur og plakater. Udgravningssættet er meget populært og gemmer på en sjov overraskelse. Se hele det store udvalg af dinosaur legetøj her

Dinosaur figurer til børn

Dinosaur er blevet en populær figur til børn og man kan derfor finde dem som motiv på næsten alt slags legetøj og tilbehør til børn. De klassiske dinosaur figurer er altid et hit, men hvis dit barn er glad for dinosaur, vil det være et hit med eksempelvis plaster med dinosaur. Det må gerne være lidt sejt, når man nu ellers kan være lidt ked af det.

Udklæk din egen dinosaur

Det seje påskeæg med dinosaur, skal barnet selv udklække. Ægget skal være i vand et par døgn for at klække. Der er spændende at gå og følge med i processen. Hold godt øje med ægget og ud kommer en dinosaur.

Dinosaur pakkekalender til børn

Hvis dit barn er helt vild med dinosaur, vil det også være en rigtig god idé til pakkekalenderen. Her får nogen nogen små gaver med dinosaur tema, som du enten kan kombinerer med andre af vores pakkekalender med temaer til børn, eller med flere dinosaur. Se dinosaur pakkekalender til børn her

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere